Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Päiviä jouluun

Sivun loppuun

NiKC [11.09.2003 16:31:07]

#

Laskee kuinka monta päivää jouluaattoon on :D

Bugittaa 24.12 jälkeen kunnes vuosi vaihtuu.

<?php
	$joulu = mktime(0,0,0,12,24);
	$nyt   = time();
	$ero   = floor(($joulu - $nyt) / (60 * 60 * 24));

	printf("<h3>Enää %d päivää jouluun</h3>", $ero);
?>

TETRIS [12.09.2003 15:21:15]

#

Ihan kätevä :P ....mutta eikös täällä ole jo pari samantapaista koodia jotka ajavat samanasian?

NiKC [12.09.2003 15:25:56]

#

Voipi olla, oli tylsää töissä ja väsäsin tuon. Pakkohan se oli vinkikskin tehdä :D

T.M. [12.09.2003 21:56:17]

#

miks printf() ? eiköhän se tavallinen printti kelpaa myös... :)

thefox [13.09.2003 11:37:42]

#

T.M., tuo on pitkälti mielipide kysymys. Varsinkin pidemmissä ja monimutkaisemmissa ulostuksissa printf:llä saadaan selvä hyöty selkeyden nimissä.

thefox [13.09.2003 11:39:30]

#

Ahaa, yhdyssanavirhe, miksi kommentteja ei voi muokata? :) Kaikista kätevinhän tämäkin koodivinkkien kommentti taitaisi olla jos se toimisi samalla tekniikalla kun keskustelualue, ja jokaiselle koodivinkille olisi oma aihe kommentteja varten (joka tehtäisiin automaattisesti ensimmäisen koodivinkin lähetettäessä).

Monkkats [24.09.2003 21:20:52]

#

Hahaa tollanenhan on hyödyllinen ku ootan innolla jouluun ku saan sillo ilmeisestikki uuden koneen :D

kotsku [19.01.2005 22:01:19]

#

morjens... muutin tota ja tässä ois scripti joka näyttää päivät koulujen loppumiseen...

<?php
    $koulun_loppu = mktime(0,0,0,05,04);
    $nyt   = time();
    $ero   = floor(($koulun_loppu - $nyt) / (60 * 60 * 24));

    printf("<h3>Enää %d päivää Peruskoulun loppumiseen... :D</h3>", $ero);
?>

antti94 [04.07.2005 20:55:54]

#

printf("<h3>Enää %d päivää jouluun</h3>", $ero);

Onko se teksti pakko kirjoittaa niin isolla?Eikö parempi olisi:

printf("<big>Enää %d päivää jouluun</big>", $ero);

rax [19.06.2008 17:40:12]

#

printf("<h3>Enää %d päivää jouluun</h3>", $ero);

Vois kyl ihan hyvin korvata

 echo '<h3>Enää $ero päivää jouluun</h3>';

yones [27.04.2009 15:29:29]

#

antti94 kirjoitti:

printf("<h3>Enää %d päivää jouluun</h3>", $ero);

Onko se teksti pakko kirjoittaa niin isolla?Eikö parempi olisi:

printf("<big>Enää %d päivää jouluun</big>", $ero);

kumpikaan vaihtoehto ei ole oikein, kyseessä ei ole h3 tason otsikko (pääotsikon alaotsikon alaotsikko) ja tuo pelkkä big ei taas kerro sisällön rakenteesta mitään, ehkä parasta olisi merkata tuo kappaleeksi <p>


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta