Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Tänään jäljellä

Sivun loppuun

(nimetön) [01.09.2003 19:19:35]

#

Oletko armeijassa? Paljonko TJ?

<?php
//$loppud pitää antaa samana päivänä kun palvelus alkaa tai lisää siihen oma tj
 $aikanyt = time();
 $loppud = ""; //palveluksen kesto päivinä
 $aikasit = $aikanyt + ($loppud * 86400);

 $timeleft = floor(($aikasit - $aikanyt) / 86400);
 if ($timeleft >= "0") {
  print "$timeleft";
 }else "";
?>

Gwaur [03.09.2003 09:42:01]

#

pitääpi kokeilla

trinit [03.09.2003 17:23:28]

#

Puolustusvoimien sivuiltakin löytyy samantyylinen graafisempi versio: http://www.mil.fi/varusmies/index.html

arcatan [05.09.2003 07:59:03]

#

Olenkin miettinyt, että mitä se tarkoittaa, kun Areena-peleissä ne ukot sanoo, että esim. "TJ 5 vuotta!". Nyt selvisi.

Ilmuri [06.09.2003 21:11:40]

#

samaa olen itsekkin miettinyt... kiva koodivinkki

ajv [06.01.2004 15:13:49]

#

Aika outo koodivinkki... Siis toi $timeleft on noitten laskukaavojen mukaan aina sama kuin $loppud.
Kyhäilin ite tosta, ku tarttin:

<?php
//palvelusaika vuorokausina
$palvelusaika = 180;
/*
 * $alkupvm- muuttujaan palvelukseenastumispäivä
 * 6,0,0 = armeijassa herätään klo 06:00:00
 * 9,6,2001 = aloituspvm (09.heinäkuuta.2001)
*/

//mktime(int hour, int minute, int second, int month, int day, int year, int is_dst)
$alkupvm = mktime(6,0,0,9,6,2001);
$aikanyt = time();
$aikasit = $alkupvm + ($palvelusaika * 86400);
print "<b>TJ = ".floor(($aikasit - $aikanyt) /86400)."</b>";
//Tulostaa myös negaatiivisen TJ:n ;)
?>

Mv [27.04.2004 20:55:27]

#

No tästähän saa hyvän "kouluviikkoja jäljellä" laskurin :)

Hörpeli [19.03.2008 23:57:25]

#

Ja vielä täydellisemmän ajv:n koodista saa, kun lisää siihen vielä aikavyöhykkeen. Jos palvelin sijaitsee ulkomailla, niin TJ-luku saattaa tässä tapauksessa vaihtua väärään aikaan vuorokaudesta.

<?php
//aikavyöhykkeen asettaminen
putenv("FI=Europe/Helsinki");

...

Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta