Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Meta-tagi generaattori v. 1.0 beta

Mv [04.03.2003 15:18:06]

#

Yksinkertainen meta-tagi generaattori. Tein vain nopeasti kahteen tiedostoon, saa muokkailla vapaasti.Toimii varmasti.

index.html

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Meta-tagi generaattori</title>
<style type="text/css">
A:link
{color: black;}
A:visited
{color: black;}
A:hover
{color: red;}
.tinput
{color: black;
border: 1px solid black;
background: #E7E7E7;}
.binput
{color: black;
border: 1px solid black;
background: #E7E7E7;}
</style>
</head>

<body>

<p><font face="Verdana" size="3"><b>Meta-tagi generaattori v. 1.0 beta&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
by: Mv <a href="mailto:mvp@mbnet.fi">mvp@mbnet.fi</a> | <a href="http://mikonvinkit.cjb.net">http://mikonvinkit.cjb.net</a>
</b></font></p>
<form method="POST" action="luo.php">
  <p><font face="Verdana" size="2">Sivujen tekijä:</font><input type="text" name="edited" size="20" class="tinput"><br>
  <font face="Verdana" size="2">Sivujen otsikko: </font><input type="text" name="subject" size="20" class="tinput"><br>
  <font face="Verdana" size="2">Sivujen kuvaus: </font><input type="text" name="description" size="20" class="tinput"><br>
  <font face="Verdana" size="2">Hakusanat:<br>
  1. <input type="text" name="key1" size="20" class="tinput"> 2. <input type="text" name="key2" size="20" class="tinput"><br>
  3. <input type="text" name="key3" size="20" class="tinput"> 4. <input type="text" name="key4" size="20" class="tinput"><br>
  5. <input type="text" name="key5" size="20" class="tinput"> 6. <input type="text" name="key6" size="20" class="tinput"><br>
  7. <input type="text" name="key7" size="20" class="tinput"> 8. <input type="text" name="key8" size="20" class="tinput"></font></p>
  <p><font face="Verdana" size="2">Kieli (lyhenne, esim; fi = suomi): </font><input type="text" name="lang" size="20" class="tinput"><br>
  <input type="submit" value="Tee tagit" name="B1" class="binput"><input type="reset" value="Tyhjennä" name="B2" class="binput"></p>
</form>
<p><br>
</p>

</body>

</html>

luo.php

<font-color="#000000" size="2" face="Verdana"><strong>Meta-tagit:</strong><br>
<div align="left">
<table border="0">
<tr>
<td bgcolor="#EFEFEF">
&lt;meta name="author" content="<?php print"$edited"; ?>"><br>
&lt;meta name="keywords" content="<?php print"$key1, $key2, $key3, $key4, $key5, $key6, $key7, $key8"; ?>">&nbsp;<br>
&lt;meta name="description" content="<?php print"$description"; ?>"><br>
&lt;meta name="Content-Language" content="<?php print"$lang"; ?>">
</td>
</tr>
</table>
</div>

Mv [04.03.2003 15:19:14]

#

Tein tämän vain sen takia, että olen huomannut useimpien tekevän viallisia meta-tagi generaattoreita, joissa "<" merkit ovat väärin.

Kommentoikaa siis, kiitos.

arcatan [05.03.2003 08:17:40]

#

Tuon hakusanojen fiksumpi toteutus olisi varmaankin parempi siten, että laitettaisiin isohko tekstikenttä ja käskettäisiin erottamaan hakusanat pilkulla. Minä ainakin tekisin näin.

Mv [08.03.2003 21:39:24]

#

Niinpä, mutta mietin hieman ennen sitä ja päädyin siihen tulokseen, että teen samantyyppisen "keywords" kenttärykelmän kuin tk:lla (www.tk) rekisteröityessä.
Jos joitakin kiinnostaa yhden tiedoston versio, niin se löytyy nykyään demona osoitteesta:
http://koti.mbnet.fi/mvp/metagene/index.php
kyseisen koodin lisäsin mureakuhaan.

kayttaja-1634 [07.03.2004 12:45:32]

#

Erittäin kätevä!!

rax [19.06.2008 17:32:53]

#

Mites toi toimii
Tossahan ei ole mitää $_POST[""] juttuja, joten sehän ei voi toimia.. En sitten tiiä toimiiko kummatkin, esim. $_POST["edited"] ja $edited

Teknkik [16.05.2010 21:26:26]

#

rax: johtuu siitä, että ennen lähetettyyn dataan pystyi viittaamaan suoraan, esim. laatikko jonka nimi loota, jota pystyi sitten käyttämään muuttujalla $loota

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta