Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Sivumuokkain 2.0

Sivun loppuun

leftover [21.03.2003 19:27:01]

#

Sivumuokkain kaikilla herkuilla, muun muassa tiedostojen ja hakemistojen luonti, sisäänrakennettu ohje, chmod, uudelleennimeäminen / siirto, poisto ym. kivaa. Tunnetut bugit:

Hakemiston luonti: Takkuilee safe modessa joissakin järjestelmissä. Luo hakemiston, nimeää ja poistaakin sen mutta ei suostu lukemaan sisältöä
chmod: Saattaa laittaa chmod-arvoksi 441-444, safe mode taas syypää
Lisäksi filesave.php htmlspecialchars saattaa kenkkuilla, silloin kannattaa vaihtaa rivi muotoon jossa &, < ja > muutetaan str_replacella & < ja >

Vaatii hakemistojen osalta chmod 777 ja tiedostojen osalta 664 tai 666.

Sivumuokkain tarvitsee lisäksi kuvat http://www.futureality.net/img/dir.gif ja http://www.futureality.net/img/file.gif

Ladattava versio löytyy osoitteesta http://www.futureality.net/php/skriptit.php?script=3

index.php

<?php
/* Sivumuokkain 2.0
   Tehnyt: LeftOver Production
   http://www.futureality.net
   support@futureality.net

   Sivumuokkain on tarkoitettu sivuston hallintaan selaimen avulla, ja
   sisältää tiedostojen editointimahdollisuuden lisäksi ominaisuuksia kuten
   tiedostojen ja hakemistojen listaus, -poisto ja -nimeäminen ja -luonti,
   tiedostojen lataus sekä sisäänrakennetun ohjeen. Sivumuokkaimen käyttö
   kaupallisilla sivuilla vaatii lisenssin, yksityisessä käytössä käyttö
   on ilmaista. LeftOver Production luopuu tekijänoikeuksista kun koodia on
   muutettu yli 50%.

   LeftOver Production ei myönnä minkäänlaista takuuta itse asennetuille
   skripteille, joten käytäthän tätä skriptiä vasta kun olet varma mitä
   teet.

   Skriptin levittäminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!

   Asennusohjeet:
   Luo sivumuokkaimelle kansio ja lataa tiedostot index.php, filesave.php,
   ohje.php, styles.css, dir.gif ja file.gif hakemistoon. Hakemisto kannattaa
   ehdottomasti suojata .htaccess-tiedostolla. Tämän suojauksen tekeminen
   vaihtelee palveluntarjoajien mukaan, joten ota yhteyttä palveluntarjoajaasi
   mikäli et tiedä miten tämä toteutetaan.

   Muuta muuttujat kotipolku ja kotiosoite vastaamaan oikeita arvoja, ja
   avaa muuttujien alapuolelta löytyvä kommentoitu osuus mikäli palvelimen
   register_globals = off.

   Jotta sivumuokkain toimii, tulee tiedostojen ja hakemistojen chmod-arvo
   olla kohdallaan. Sivumuokkain vaatii luku- ja kirjoitusoikeuden (6),
   yleensä php-skriptit suoritetaan ryhmän oikeuksien alla jolloin esim.
   chmod-arvo 664 riittää.
*/

// Asetetaan cache-kielto
header("Pragma: no-cache");
header("Expires: -1");
?>

<?php
// Tulostetaan xml-mnerkintä (vaadittu mikäli short_open_tags=on)
echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-1\"?>";
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html lang="fi" xml:lang="fi" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<title>Sivumuokkain</title>

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />

</head>

<body>

<?php
// muuttujat jotka tulee vaihtaa käyttäjäkohtaisiksi
$kotipolku = "/koti/polku/tahan";
$kotiosoite = "http://www.omadomain.com";
$kasittelija = $_SERVER['PHP_SELF'];

// poista kommenttimerkinnät /* ja */ mikäli register_globals=off
// Kiitokset tästä skriptistä Mikolle http://www.jphp.net
/*foreach( $_POST as $avainpost => $arvopost ) {
 ${$avainpost} = $arvopost;
 }
foreach( $_GET as $avainget => $arvoget ) {
 ${$avainget} = $arvoget;
 }*/

/* Bugikorjaus: Kun käyttäjä asetti dir- tai file-muuttujaan ../, pystyi
   käyttäjä selaamaan ja editoimaan myös kiellettyjä alueita. Tämä korjaa
   kyseisen ongelman
*/
if (strstr($dir,"../")==true) {
 $dir="";
 }
else if (strstr($file,"../")==true) {
 $file="";
 }
// Mikäli halutaan juurihakemistoon
else if ($dir=="..") {
 $dir="";
 }
// Asetetaan ylempi hakemisto
$rajayta = explode("/",$dir);
for ($i=1;$i<count($rajayta)-1;$i++) {
 $prevdir .= "/".$rajayta[$i];
 }

// Funktio hakemiston koon listaamiseksi, löydetty
// https://www.php.net/manual/en/function.filesize.php contributed notesista
function dir_size($dir) {
 $totalsize=0;
 if ($dirstream = @opendir($dir)) {
  while (false !== ($filename = readdir($dirstream))) {
   if ($filename!="." && $filename!="..") {
    if (is_file($dir."/".$filename))
    $totalsize+=filesize($dir."/".$filename);

    if (is_dir($dir."/".$filename))
    $totalsize+=dir_size($dir."/".$filename);
    }
   }
  }
 closedir($dirstream);
 return $totalsize;
}

{
 // Haetaan tiedostot ja hakemistot
 $listaushakemisto = $dir."/";
 $hakemistonimi = $kotipolku.$dir;

 if ($hakemistonimi) {
  // Avataan käsiteltävä hakemisto
  $hakemistonimi = opendir($hakemistonimi) or die("Hakemiston käsittelyvirhe. Käytä selaimen paluupainiketta palataksesi edelliselle sivulle [<a href=\"ohje.php#2\" target=\"_blank\">Virhetilanteet</a>]");
  // Niin kauan kun löytyy käsiteltävää
  while (false !== ($tiedosto = readdir($hakemistonimi))) {
   // Mikäli testattava ei ole *nix palauttama . tai .. hakemisto
   if (($tiedosto!=".")&&($tiedosto!="..")) {
    // Mikäli testattava ei ole hakemisto
    if (is_dir($kotipolku.$dir."/".$tiedosto)!=true) {
     // Mikäli testattava on luku- ja kirjoituskelpoinen
     if ((is_writable($kotipolku.$dir."/".$tiedosto)==true)&&(is_readable($kotipolku.$dir."/".$tiedosto)==true)) {
      // Normaali tiedosto
      $tiedostot[] = "<a href=\"$kasittelija?file=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">$tiedosto</a>
";
      }
     else {
      // "Punainen tiedosto"
      $tiedostot[] = "<a style=\"color: red\" href=\"$kasittelija?file=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">$tiedosto</a>
";
      }
     // Haetaan tiedoston koko taulukkoon
     $tiedostokoko = filesize($kotipolku.$listaushakemisto.$tiedosto)/1024;
     $tiedostokoko = round($tiedostokoko, 0);
     $koko[] = "$tiedostokoko
";
     // Haetaan tiedoston muokkauspäivämäärä taulukkoon
     $luomispaivamaara = date ("d.m.y", filemtime($kotipolku.$listaushakemisto.$tiedosto));
     $muokattu[] = "$luomispaivamaara
";
     // Haetaan tiedoston chmod-arvo taulukkoon
     $decperms = fileperms($kotipolku.$dir."/".$tiedosto);
     $octalperms = sprintf("%o",$decperms);
     $perm=(substr($octalperms,3));
     $perms[] = "<a href=\"$kasittelija?chmod=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">$perm</a>
";

     // Asetetaan poisto / nimeämislinkit
     $poista[] = "<a href=\"$kasittelija?poistafile=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">Poista</a> :: <a href=\"$kasittelija?ren=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">Nimeä</a>
";
     }
    // jos kyseessä on hakemisto
    else {
     // Jos hakemisto on luku- ja kirjoituskelpoinen
     if ((is_writable($kotipolku.$dir."/".$tiedosto)==true)&&(is_readable($kotipolku.$dir."/".$tiedosto)==true)) {
      // Normaali hakemisto
      $directory[] = "<a href=\"$kasittelija?dir=$dir/$tiedosto\">$tiedosto</a>
";
      }
     else {
      // "Punainen hakemisto"
      $directory[] = "<a style=\"color: red\" href=\"$kasittelija?dir=$dir/$tiedosto\">$tiedosto</a>
";
      }
     // Haetaan hakemiston koko taulukkoon
     $kansionkoko = dir_size($kotipolku.$listaushakemisto.$tiedosto)/1024;
     $kansionkoko = round($kansionkoko, 0);
     $kansiokoko[] = "$kansionkoko
";
     // Haetaan hakemiston luomispäivämäärä taulukkoon
     $kansioluotu = date ("d.m.y", filemtime($kotipolku.$listaushakemisto.$tiedosto));
     // Jos luomispäivämäärää ei ole (Vaaditaan XHTML-standardiin)
     if ($kansioluotu == "") { $kansioluotu = " "; }
     $luotu[] = "$luomispaivamaara
";
     // Haetaan hakemiston chmod-arvo taulukkoon
     $dirdecperms = fileperms($kotipolku.$dir."/".$tiedosto);
     $diroctalperms = sprintf("%o",$dirdecperms);
     $dirperm =(substr($diroctalperms,2));
     $dirperms[] = "<a href=\"$kasittelija?chmod=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">$dirperm</a>
";
     // Asetetaan hakemiston poisto- ja nimeämislinkit
     $dirpoista[] = "<a href=\"$kasittelija?poistadir=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">Poista</a> :: <a href=\"$kasittelija?ren=$dir/$tiedosto&dir=$dir\">Nimeä</a>
";
     }
    }
   }
  // Suljetaan hakemisto
  closedir($hakemistonimi);
  }
 }

// Erotellaan polusta tiedosto
$tulostafile = explode("/", $file);
$tulostafile = array_reverse($tulostafile);

// Rakennetaan sivueditori
print <<<EOT

<table border="0" width="600#" cellpadding="3" cellspacing="0" style="border : solid 1px #000000">

<tr style="background-color : #88aacc; color : white">
<td width="12#"><b>?</b></td>
<td><a style="color: white" href="ohje.php" target="_blank"><b>Ohje Sivumuokkain 2.0</b></a></td>
<td colspan="4" align="right"><a style="color: white" href="$kotiosoite$dir/$tulostafile[0]" target="_blank"><b>$kotiosoite$dir/$tulostafile[0]</b></a></b></td>
</tr>

EOT;

// Mikäli avataan tiedosto
if ($file != "") {
 require "filesave.php";
 $readfile=fileloader($kotipolku.$file);
 print <<<EOT
<tr>
<td colspan="6">
<form method="post" action="$kasittelija?savefile=$file&dir=$dir">
<textarea name="edit" cols="90" rows="30">$readfile</textarea>
<br /><input type="submit" value="Tallenna" /></form>
</td>
</tr>

EOT;
 }
// Mikäli tallennetaan tiedosto
else if ($savefile != "") {
 require "filesave.php";
 filesaver($kotipolku.$savefile, $edit);
 }
// Jos luodaan uusi tiedosto
else if (strlen($uusifile)>3) {
 $muuttuja = $kotipolku.$dir."/".$uusifile;
 touch("$muuttuja");
 chmod($muuttuja, 0666);
 }
// Jos luodaan uusi hakemisto
else if (strlen($uusidir)>3) {
 $dirmuuttuja = $kotipolku.$dir."/".$uusidir;
 mkdir($dirmuuttuja);
 chmod($dirmuuttuja,0777);
 }
// Jos poistetaan tiedosto
else if ($poistafile != "") {
 if ($vahvistus!=true) {
  print <<<EOT
<tr>
<td colspan="6"><p>Haluatko varmasti poistaa tiedoston $poistafile?
<a href="$kasittelija?poistafile=$poistafile&vahvistus=true&dir=$dir">Kyllä!</a></p></td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  unlink($kotipolku.$poistafile);
  }
 }
// Jos poistetaan hakemisto
else if ($poistadir != "") {
 if ($dirvahvistus!=true) {
  print <<<EOT
<tr>
<td colspan="6"><p>Haluatko varmasti poistaa hakemiston $poistadir?
<a href="$kasittelija?poistadir=$poistadir&dirvahvistus=true&dir=$dir">Kyllä!</a></p></td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  rmdir($kotipolku.$poistadir);
  }
 }
// Jos ladataan tiedosto
// Pohjana käytetty MoD:n simpload-skriptiä http://www.jphp.net
else if ($_FILES['latausfile']['name'] != "") {
 if ($_FILES["latausfile"]["size"] == 0) {
  die ("Tiedoston koko on 0 eikä lähetys tällöin onnistu. Palaa takaisin käyttämällä selaimesi paluupainiketta [<a href=\"ohje.php#2\" target=\"_blank\">Virhetilanteet</a>]");
  }
 else if (file_exists($kotipolku.$dir."/".$_FILES['latausfile']['name'])) {
  die ("Samanniminen tiedosto löytyy jo hakemistosta {$kotipolku}{$dir}. Palaa takaisin käyttämällä selaimesi paluupainiketta [<a href=\"ohje.php#2\" target=\"_blank\">Virhetilanteet</a>]");
  }
 else if ($_FILES["latausfile"]["size"] < $_POST['MAX_FILE_SIZE']) {
  move_uploaded_file($_FILES['latausfile']['tmp_name'], $kotipolku.$dir."/".$_FILES['latausfile']['name']);
  chmod($kotipolku.$dir."/".$_FILES['latausfile']['name'], 0664);
  print <<<EOT
<tr>
<td colspan="6">Tiedosto {$_FILES["latausfile"]["name"]} on lisätty hakemistoon {$kotipolku}{$dir}</td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  die ("Tiedostokoko on ylittänyt suurimman sallitun koon. Palaa takaisin käyttämällä selaimesi paluupainiketta [<a href=\"ohje.php#2\" target=\"_blank\">Virhetilanteet</a>]");
  }
 }
// Jos chmodataan
else if ($chmod != "") {
 if ($vahvistus != true) {
  print <<<EOT
<tr>
<td colspan="6"><form method="post" action="$kasittelija?chmod=$chmod&dir=$dir&vahvistus=true">Syötä uusi chmod-arvo:
<input type="text" name="newchmod" size="5" maxlength="4" value="0777" /> <input type="submit" value="Vaihda" /></form></td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  $chmodattava = $kotipolku.$chmod;
  chmod($chmodattava, $newchmod);
  }
 }
// jos nimetään uudestaan
else if ($ren != "") {
 if ($vahvistus != true) {
  print <<<EOT
<tr>
<td colspan="6"><form method="post" action="$kasittelija?ren=$ren&dir=$dir&vahvistus=true">Vaihda nimi
<input type="text" name="newname" size="30" value="$ren" /> <input type="submit" value="Nimeä" /></form></td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  $old = $kotipolku.$ren;
  $new = $kotipolku.$newname;
  rename("$old", "$new");
  }
 }

print <<<EOT

<tr>
<td colspan="2"><b>Hakemistot</b></td>
<td align="center"><b>chmod</b></td>
<td><b>Koko</b></td>
<td><b>Luotu</b></td>
<td align="center"><b>Poista / Nimeä</b></td>
</tr>

<tr style="background-color : #efefef; color : black">
<td width="12#" align="center" valign="middle"><img src="dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td colspan="5"><a href="$kasittelija?dir=..">Juurihakemistoon</a></td>
</tr>

<tr>
<td width="12#" align="center" valign="middle"><img src="dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td colspan="5"><a href="$kasittelija?dir=$prevdir">Ylempään hakemistoon</a></td>
</tr>

EOT;
// Tulostetaan hakemistot
for ($i=0;$i<count($directory);$i++) {
 if ($i % 2 == 0) {
  print <<<EOT
<tr style="background-color : #efefef">
<td><img src="dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td>$directory[$i]</td>
<td align="center">$dirperms[$i]</td>
<td>$kansiokoko[$i] kt</td>
<td>$luotu[$i]</td>
<td align="center">$dirpoista[$i]</td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  print <<<EOT
<tr>
<td><img src="dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td>$directory[$i]</td>
<td align="center">$dirperms[$i]</td>
<td>$kansiokoko[$i] kt</td>
<td>$luotu[$i]</td>
<td align="center">$dirpoista[$i]</td>
</tr>

EOT;
  }
 }
print <<<EOT
<tr>
<td colspan="5"> </td>
</tr>

<tr style="background-color : #efefef">
<td colspan="2"><b>Tiedostot</b></td>
<td align="center"><b>chmod</b></td>
<td><b>Koko</b></td>
<td><b>Muokattu</b></td>
<td align="center"><b>Poista / Nimeä</b></td>
</tr>

EOT;
// Tulostetaan tiedostot
for ($i=0;$i<count($tiedostot);$i++) {
 if ($i % 2 != 0) {
  print <<<EOT
<tr style="background-color : #efefef">
<td><img src="file.gif" alt="tiedosto" /></td>
<td>$tiedostot[$i]</td>
<td align="center">$perms[$i]</td>
<td>$koko[$i] kt</td>
<td>$muokattu[$i]</td>
<td align="center">$poista[$i]</td>
</tr>

EOT;
  }
 else {
  print <<<EOT
<tr>
<td><img src="file.gif" alt="tiedosto" /></td>
<td>$tiedostot[$i]</td>
<td align="center">$perms[$i]</td>
<td>$koko[$i] kt</td>
<td>$muokattu[$i]</td>
<td align="center">$poista[$i]</td>
</tr>

EOT;
  }
 }

print <<<EOT

<tr>
<td> </td>
<td colspan="3" valign="bottom"><form method="post" action="$kasittelija?dir=$dir">
<input type="text" name="uusifile" value="tiedostonimi" />
<input type="submit" value="Luo uusi tiedosto" /></form></td>
<td colspan="3" valign="bottom"><form method="post" action="$kasittelija?dir=$dir">
<input type="text" name="uusidir" value="hakemistonimi" />
<input type="submit" value="Luo uusi hakemisto" /></form></td>
</tr>

<tr>
<td> </td>
<td colspan="6" align="center"><form enctype="multipart/form-data" action="$kasittelija?dir=$dir" method="post">
<input type="file" name="latausfile" />
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="10485760" />
<input type="submit" name="laheta" value="Lataa tiedosto" />
</form></td>
</tr>

<tr style="background-color : #88aacc; color : white">
<td width="12#"> </td>
<td colspan="5" align="right"><b>Copyright © 2002-2003 LeftOver Production</b></td>
</tr>

</table>

EOT;
?>

</body>

</html>

filesave.php

<?php
function file_load_contents($filename, $use_include_path = 0) {
$fd = fopen ($filename, "rb", $use_include_path);
$contents = fread($fd, filesize($filename));
fclose($fd);
return $contents;
}

function filesaver($savefile, $edit) {
 $edit=stripslashes($edit);
 $write = fopen($savefile,'w');
 fwrite($write,$edit);
 fclose($write);
 }

function fileloader($loadfile) {
 $readedfile=file_load_contents($loadfile);
 $readedfile=htmlspecialchars($readedfile, ENT_QUOTE);
 return $readedfile;
 }
?>

ohje.php

<?php echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-1\"?>"; ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html lang="fi" xml:lang="fi" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<title>Sivumuokkain - ohje</title>

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />

<style type="text/css">
h4 {
border: dotted 0px #cecece;
border-top-width: 1px;
}
td {
cursor: hand;
}
</style>

</head>

<body>

<h1>Sivumuokkain - ohje</h1>

<p>Valitse kohta josta haluat lisäinfoa tai [<a href="ohje.php#1">Opastekstit</a>] [<a href="ohje.php#2">Virheilmoitukset</a>]:</p>

<table border="0" width="600#" cellpadding="3" cellspacing="0" style="border : solid 1px #000000">

<tr style="background-color : #88aacc; color : white">
<td width="12#"><b>?</b></td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#88aacc';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#11';"><b>Ohje Sivumuokkain 2.0</b></td>
<td colspan="4" align="right" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#88aacc';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#12';"><b>http://www.futureality.net/</b></td>
</tr>

<tr>
<td colspan="2" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#13';"><b>Hakemistot</b></td>
<td align="center" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#14';"><b>chmod</b></td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';"><b>Koko</b></td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';"><b>Luotu</b></td>
<td align="center" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';"><b>Poista / Nimeä</b></td>
</tr>

<tr style="background-color : #efefef; color : black">
<td width="12#" align="center" valign="middle"><img src="img/dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td colspan="5" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#18';">Juurihakemistoon</td>
</tr>

<tr>
<td width="12#" align="center" valign="middle"><img src="img/dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td colspan="5" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#19';">Ylempään hakemistoon</td>
</tr>
<tr style="background-color : #efefef; color : black">
<td><img src="img/dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td style="color: #66aa88" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#20';">img
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#21';">777
</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';">0.5
 kt</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';"> 
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';">Poista :: Nimeä</td>
</tr>
<tr>
<td><img src="img/dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#20';">testi</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#21';">777</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';">0.5
 kt</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';"> 
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';">Poista :: Nimeä</td>
</tr>
<tr style="background-color : #efefef">
<td><img src="img/dir.gif" alt="hakemisto" /></td>
<td style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#20';">zip
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#21';">777
</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';">0.5
 kt</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';">28.02.03
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';">Poista :: Nimeä</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="5"> </td>
</tr>

<tr style="background-color : #efefef">
<td colspan="2" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#13';"><b>Tiedostot</b></td>
<td align="center" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#14';"><b>chmod</b></td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';"><b>Koko</b></td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';"><b>Muokattu</b></td>
<td align="center" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';"><b>Poista / Nimeä</b></td>
</tr>
<tr>
<td><img src="img/file.gif" alt="tiedosto" /></td>
<td style="color: red" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#22';">.htaccess
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#21';">644
</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';">0.39
 kt</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';">28.02.03
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';">Poista :: Nimeä</td>
</tr>
<tr style="background-color : #efefef">
<td><img src="img/file.gif" alt="tiedosto" /></td>
<td style="color: #66aa88" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#22';">index.php
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#21';">777
</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';">6.65
 kt</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';">10.03.03
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#efefef';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';">Poista :: Nimeä</td>
</tr>
<tr>
<td><img src="img/file.gif" alt="tiedosto" /></td>
<td style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#22';">testi.php
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#21';">666
</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#15';">3.67
 kt</td>
<td onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#16';">28.02.03
</td>
<td align="center" style="color: #6688aa" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#17';">Poista :: Nimeä</td>
</tr>

<tr>
<td> </td>
<td colspan="3" valign="bottom" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#23';"><form method="post" action="ohje.php">
<input type="text" name="uusifile" value="tiedostonimi" />
<input type="submit" value="Luo uusi tiedosto" /></form></td>
<td colspan="3" valign="bottom" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#24';"><form method="post" action="ohje.php">
<input type="text" name="uusidir" value="hakemistonimi" />
<input type="submit" value="Luo uusi hakemisto" /></form></td>
</tr>

<tr>
<td> </td>
<td colspan="6" align="center" onmouseover="this.style.background = '#ffccaa';" onmouseout="this.style.background = '#ffffff';" onclick="document.location.href = 'ohje.php#25';"><form enctype="multipart/form-data" action="ohje.php" method="post">
<input type="file" name="latausfile" />
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="10485760" />
<input type="submit" name="laheta" value="Lataa tiedosto" />
</form></td>
</tr>

<tr style="background-color : #88aacc; color : white">
<td width="12#"> </td>
<td colspan="5" align="right"><b>Copyright © 2002-2003 LeftOver Production</b></td>
</tr>

</table>

<a name="1"> </a><h3>Opastekstit</h3>

<a name="11"> </a><h4>? Ohje</h4>

<p>Tämä ohje.</p>

<a name="12"> </a><h4>URl sijainti</h4>

<p>Näyttää tämänhetkisen sijainnin URl-muotoisena. Toimii myös esikatselulinkkinä.</p>

<a name="13"> </a><h4>Hakemistot / Tiedostot</h4>

<p>Tähän on listattu kaikki hakemistot / tiedostot.</p>

<a name="14"> </a><h4>chmod</h4>

<p>Tästä Löytyy hakemistojen / tiedostojen chmod-arvot. chmod on unix-puolen tiedoston / hakemiston oikeudet, ensimmäinen luku koskee omistajaa, toinen ryhmää ja kolmas muita. Luvut muodostetaan laskemalla kunkin kohdan oikeudet yhteen. Suoritus=1, Kirjoitus=2 ja Luku=4 (esim. 6=Luku ja kirjoitus). Katso myös kohtaa <a href="ohje.php#21">chmod-arvo ja sen muuttaminen</a>.</p>

<a name="15"> </a><h4>Koko</h4>

<p>Kertoo tiedoston / hakemiston koon kilotavuina.</p>

<a name="16"> </a><h4>Luotu / Muokattu</h4>

<p>Kertoo joko hakemiston luomispäivämäärän tai tiedoston viimeisen muokkauspäivämäärän.</p>

<a name="17"> </a><h4>Poista / Nimeä</h4>

<p>Tiedostojen / hakemistojen poistamis- ja nimeämissarake.
<br />Poista: valittuasi tämän kohdan tulee sinun vielä vastata ylhäälle ilmestyvään kehotteeseen kyllä mikäli olet varma että haluat poistaa hakemiston / tiedoston.
<br /><code style="color: #aeaeae">Huom: Hakemiston tulee olla tyhjä ennenkuin poistaminen on mahdollista!</code>
<br />Nimeä: Vaihda ylhäälle ilmestyvään tekstikenttään uusi nimi.
<br /><code style="color: #aeaeae">Vihje: voit myös siirtää tiedostoja ja hakemistoja tällä toiminnolla kirjoittamalla edestä löytyvään polkuun uuden sijainnin!</code></p>

<a name="18"> </a><h4>Juurihakemistoon</h4>

<p>Siirtää hakemistonäkymän kotihakemistosi juureen (esim. http://www.futureality.net/ensimmainen/toinen siirtyy http://www.futureality.net).</p>

<a name="19"> </a><h4>Ylempään hakemistoon</h4>

<p>Siirtyy hakemistopolussa yhden hakemiston ylöspäin (esim. http://www.futureality.net/ensimmainen/toinen siirtyy http://www.futureality.net/ensimmainen).</p>

<a name="20"> </a><h4>Hakemiston nimi</h4>

<p>Tästä pääset kulkemaan hakemistorakenteessa hakemistosta toiseen. Värien merkitykset: Sininen: Vierailematon hakemisto, Vihreä: Vierailtu hakemisto, Punainen: Luku- ja/tai kirjoitussuojattu hakemisto.</p>

<a name="21"> </a><h4>chmod-arvo ja sen muuttaminen</h4>

<p>Tässä näet hakemiston / tiedoston tämän hetkisen chmod-arvon. Mikäli haluat muuttaa tätä arvoa, valitse tämä kohta ja kirjoita ylös ilmestyvään lomakekenttään uusi chmod-arvo (esim. 0777 jolloin kaikilla on kaikki oikeudet). Nolla edessä vaaditaan unix-järjestelmissä jotta pystytään luomaan binääriturvallinen chmod. Katso myös kohta <a href="ohje.php#14">chmod</a>.</p>

<a name="22"> </a><h4>Tiedoston nimi</h4>

<p>Tästä voit avata tiedoston muokkaamista varten. Muokattuasi tiedoston  voit tallentaa tiedoston valitsemalla editointialueen alapuolelta Tallenna. Värien merkitykset: Sininen: avaamaton tiedosto, Vihreä: avattu tiedosto, Punainen: Luku- ja/tai kirjoitussuojattu tiedosto.</p>

<a name="23"> </a><h4>Luo uusi tiedosto</h4>

<p>Tällä lomakkeella pystyt luomaan uuden tiedoston sillä hetkellä selattavaan hakemistoon. Tiedosto ilmestyy oletusarvoisesti chmod-arvolla 666.</p>

<a name="24"> </a><h4>Luo uusi hakemisto</h4>

<p>Tällä lomakkeella pystyt luomaan uuden hakemiston sillä hetkellä selattavaan hakemistoon. Hakemisto ilmestyy oletusarvoisesti chmod-arvolla 777.</p>

<a name="25"> </a><h4>Lataa tiedosto</h4>

<p>Tällä lomakkeella pystyt lataamaan kotikoneeltasi tiedoston sillä hetkellä selattavaan hakemistoon. Valitse aluksi Selaa (Browse), ja valitse ladattava tiedosto. Tämän jälkeen valitse Lataa tiedosto.</p>

<h4> </h4>

<a name="2"> </a><h3>Virheilmoitukset</h3>

<h4>Hakemiston käsittelyvirhe</h4>

<p>"Hakemiston käsittelyvirhe. Käytä selaimen paluupainiketta palataksesi edelliselle sivulle".</p>

<p>Tämä virheilmoitus ilmestyy silloin, kun hakemiston käsittely ei ole onnistunut. Mikäli hakemisto on merkitty punaisella, on hakemisto luku- ja/tai kirjoitussuojattu ja tällöin saattaa ilmestyä tämä ilmoitus. Myöskin PHP:n ajaminen safe-modessa saattaa aiheuttaa tämän kun skriptin UID ei vastaa hakemiston omistajan UID:tä.</p>

<h4>Tiedoston koko on 0</h4>

<p>"Tiedoston koko on 0 eikä lähetys tällöin onnistu. Palaa takaisin käyttämällä selaimesi paluupainiketta."</p>

<p>Olet yrittänyt lähettää tiedoston, jonka koko on 0 tavua. Vaihda tiedosto, tai lisää tiedostoon sisältöä ja yritä uudestaan.</p>

<h4>Samanniminen tiedosto</h4>

<p>"Samanniminen tiedosto löytyy jo hakemistosta /hakemisto. Palaa takaisin käyttämällä selaimesi paluupainiketta"</p>

<p>Olet yrittänyt ladata tiedostoa joka jo löytyy palvelimelta. Vaihda joko palvelimen tai koneesi tiedoston nimeä ja yritä uudelleen.</p>

<h4>Tiedostokoko yli sallitun koon</h4>

<p>"Tiedostokoko on ylittänyt suurimman sallitun koon. Palaa takaisin käyttämällä selaimesi paluupainiketta."</p>

<p>Olet yrittänyt lähettää tiedostoa, jonka koko on suurempi kuin sallittu. Sivumuokkaimessa on asetettu maksimikooksi oletuksena 10 megatavua. Lähetä joko pienempi tiedosto tai vaihda / pyydä vaihtamaan koko suuremmaksi.</p>

<h4>Muut virheilmoitukset</h4>

<p>Muut virheilmoitukset ovat PHP:n generoimia virheilmoituksia. Näistä ilmoituksistä löytyy PHP-tulkin raportti mikä, missä rivillä ja miten meni vikaan. Tämän ilmoituksen avulla on ongelma helppo paikallistaa. Näihin ilmoituksiin ei ole ohjetta.</p>

<h4> </h4>

<p style="text-align: center">Copyright © 2002-2003 LeftOver Production</p>
</body>

</html>

style.css

a:link {
color : #6688aa;
font-weight : normal;
text-decoration : none;
background : none repeat;
}
a:active {
color : #aa8866;
font-weight : normal;
text-decoration : none;
background : none repeat;
}
a:visited {
color : #66aa88;
font-weight : normal;
text-decoration : none;
background : none repeat;
}
a:hover {
color : #aa8866;
font-weight : normal;
text-decoration : none;
}
td {
font-family : verdana, sans-serif;
font-size : 10pt;
}
input, textarea {
font-size : 8pt;
}

leftover [21.03.2003 19:30:00]

#

Bugeja otetaan vastaan osoitteeseen support@futureality.net ja tietenkin tänne.

leftover [21.03.2003 22:48:16]

#

Joo, eli filesave.php löytyi bugi htmlspecialchars-riviltä, lopussa oleva ENT_QUOTE tulee muuttaa muotoon ENT_QUOTES

Gwaur [21.03.2003 23:42:36]

#

pitkähkö, mutta ei pärjää tumpin tiekulle! :D

Antti Laaksonen [22.03.2003 15:13:51]

#

Toimiva ja monipuolinen systeemi. Salasanasuojaus olisi vielä mukava lisä. Mutta joka tapauksessa laadukasta työtä!

juhotan [25.03.2003 18:53:48]

#

hyvä!

Mv [01.04.2003 17:31:11]

#

hmmm...

Parse error: parse error, unexpected T_SL in /mbnet/m/mvp/editori/index.php on line 207

leftover [02.04.2003 08:04:30]

#

Mv: Oletko muokannut sorsaa siten, että vaikuttaisi rivien sijaintiin? nyt rivit 206-207 näyttää seuraavalta

// Rakennetaan sivueditori
print <<<EOT

Eikä yläpuolellakaan näyttäisi virheitä olevan.

Virheilmoitus T_SL viittaisi tokenizer tuottamaan erroriin, enkä mielestäni ole käyttänyt yhtäkään funktiota joka käyttäisi tät luokkaa.

Olli Vanhoja [25.06.2003 12:50:31]

#

Mulla sama juttu

Jake [29.06.2003 13:39:56]

#

Kaikki muut toimivat minulla hyvin, paitsi hakemiston luominen ??

Tulee herjaa:

Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /www/int2000/a/12886/html/admin/sivumuokkain/index.php on line 112

Jake [29.06.2003 20:36:39]

#

Tai siis luominen juuri onnistuu, mutta hakemiston sisällön listaaminen sitten ei...

leftover [12.07.2003 13:01:31]

#

Joo, omaan versioon väsäsinkin hikisen perl-mokkulan joka hoitaa hakemistojen luomisen ja tiedostojen uid:n kunnostamisen, ei kuitenkaan löydy vielä julkisesta versiosta.

Jake [27.07.2003 11:07:26]

#

Elisan palvelimella en saa toimimaan ollenkaan ?

"Hakemiston käsittelyvirhe. Käytä selaimen paluupainiketta palataksesi edelliselle sivulle..."

Onkos tietoa tuosta ?

Mv [04.09.2003 20:41:50]

#

Muuten hyvä, mutta mbnetillä ei toimi vaikka mitä tekisi.

leftover [16.09.2003 00:00:30]

#

Väärä chmod. Että toi sais tonkia safe moden alla hakemistoja, ne pitäis chmodata 666. Ilman safe modea riittää 664.

Aika jännä juttu ettei lähde pelittämään mbnetillä, koska siellä aloin tätä alunperin veivaamaan. Pitänee heittää viritykset pystyyn ja alkaa testailemaan.

jupe911 [13.11.2003 21:00:21]

#

miten saan ws ftp:llä chmod 666?

oiv [18.11.2003 16:29:16]

#

Eikö tuo chmod ongelma ratkea umaskilla? Siis umask(0); alkuun.

Seuraavalla selviää erot.
<?php
$fname="test1.txt";
$fp =fopen ($fname,"w");
fwrite ($fp,"foo");
fclose($fp);
$perms=fileperms ($fname);
$octalperms=sprintf("%o",$perms);
echo "Umaskilla ";echo umask();echo " perms=" .$octalperms ."<br>\n";
umask(0);
$fname="test2.txt";
$fp =fopen ($fname,"w");
fwrite ($fp,"foo");
fclose($fp);
$perms=fileperms ($fname);
$octalperms=sprintf("%o",$perms);
echo "Umaskilla ";echo umask();echo " perms=" .$octalperms ."<br>\n";
?>

jouni13 [24.01.2004 19:29:56]

#

Mitä toi kotipolku meinaa ja mistä ne kuvat löytää ku linkit ei toimi?

leftover [25.01.2004 17:26:21]

#

Nyt toimii taas linkit. Oli unohtunut päivityksen yhteydessä siirtää kuvat julkiseen jakeluun.

Kotipolku on palvelimella sijaitseva todellinen polku.
Minulla tämä on /home/int2000/12004/html, mbnetissä taas /mbnet/t/tunnus jossa t on tunnuksen ensimmäinen kirjain ym.

Joillakin palvelimilla toimii kotipolkuna myös ./ mutta esim. itselläni tällainen polku ei toimisi.

jouni13 [25.01.2004 18:06:52]

#

$kasittelija = $_SERVER['PHP_SELF'];

mitä tossa pitäis vaihtaa?

stalefish [27.01.2004 04:58:04]

#

Siis mihin kaikkiin kohtiin täytyy vaihtaa omat arvot? Abyss webserveri ja windows xp, ensiksi tulee noin 100 riviä virheitä ja sitten se loppuun tekee tuon muokkaimen mutta se ei toimi.. Olisiko tästä mahdollista tehdä kevyempi?

leftover [29.01.2004 10:57:31]

#

<?php
// muuttujat jotka tulee vaihtaa käyttäjäkohtaisiksi
$kotipolku = "/koti/polku/tahan";
$kotiosoite = "http://www.omadomain.com";
$kasittelija = $_SERVER['PHP_SELF'];
// ja niin edelleen
?>

Ylläolevat tiedot muokkaamalla onnistuu käyttäminen. $kasittelija ei tarvitse vaihtaa jos PHP sallii PHP_SELF.

Mitä windows-servereillä toimimiseen tulee, ei alun perin ole tätä suunniteltu sille alustalle joten vaatii omatoimista virittämistä. Joskus saattaa lähteä toimimaan kun muuttaa kotipolun muotoon "C:\kayttajahakemistot\kayttaja" mutta en takaa toimivuutta tällöinkään.

Kevyempää versiota en lähde tästä virittämään, ei muuta kuin mietintämyssy päähän ja itse virittelemään tuolta pohjalta.

Sami M [28.02.2004 00:54:41]

#

Kun kokeilen tuota index.php tiedostoa, niin tulee teksti: "Parse error: parse error, unexpected T_SL in muokkain/index.php on line 208"
Onko se ihan normaalia?

Submin [22.08.2004 18:05:12]

#

Muuten aivan mahtava skripti, mutta ylhäällä lukee koko ajan Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/ankkisn/public_html/ankkalinnake/sivumuokkain/index.php on line 112

Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/ankkisn/public_html/ankkalinnake/sivumuokkain/index.php on line 112

ja tuo häiritsee jonkin verran. Kiitos kumminkin, että olet jaksanut tällaisen tehdä!

Submin [02.09.2004 18:19:42]

#

Voisiko joku auttaa?

Tomix [02.09.2004 18:37:57]

#

Koodia en jaksanut lukea, enkä riviä 112 etsiä, mutta lisääppä @ -merkki sen closedir() -funktion eteen.
Esim:
$dir = @closedir($dir);

Submin [02.09.2004 18:45:25]

#

Oo, kiitos paljon, nyt toimii kunnolla!

Graphic [07.10.2004 11:55:11]

#

aah, tällästä olen kaivanut... ;)

Graphic [07.10.2004 12:04:53]

#

Ongelmia...

Parse error: parse error, unexpected T_SL in /mbnet/o/onlythis/admin/admin2.php on line 208

EDIT: Korjaantui, kun latasin ladattavan version...

tuskanen [11.11.2004 12:29:21]

#

"Hakemiston käsittelyvirhe. Käytä selaimen paluupainiketta palataksesi edelliselle sivulle..."

Mbnetin sivuilla toimii, mut muualla ei sit toimikkaan.
chmoddeja olen vääntänyt kohilleen..en tiedä missä mättää.
muokkain olis menossa Apache palvelimelle....

tuskanen [11.11.2004 12:48:23]

#

hoksasin chmodeja määriteltäessä et ne eivät vaihdu vaikka niitä vaihtaisi vaan ne jää 644:ksi. Onko aikaisemmin luodulla htaccessilla tähän vaikutusta?

kotsku [02.12.2004 22:11:33]

#

eiks toi oo maksullinen???? et voiks tota käyttää yrityksen nettisivulla???

Graphic [17.12.2004 14:14:55]

#

Tiedoston tallennus ei sitten millään, herjaa

Warning: fopen(/mbnet/m/mikkojt//CrazyBikerZ/uutiset.php): failed to open stream: Permission denied in /mbnet/m/mikkojt/CrazyBikerZ/sivumuokkain/filesave.php on line 11

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/m/mikkojt/CrazyBikerZ/sivumuokkain/filesave.php on line 12

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/m/mikkojt/CrazyBikerZ/sivumuokkain/filesave.php on line 13

jonka alapuolelle avautuu sivumuokkain normaalisti.
chmod ei syynä, koska olen kokeillut jopa 777:lla.

EDIT: No jaa... Kyllähän se tuntuu toimivan tiedoston muokkaukseen asti, kun kaikki on modattu vähintään 664... mutta ei mikään muu kuin tiedoston muokkaus.

Graphic [07.01.2005 18:13:36]

#

Ärsyttävää, kun yritän tunkea witukka-palvelimelle, mutta max chmodit, jotka mulle tarjotaan on 644 :S

Pystyttekö jotenkin neuvomaan, miten tästä saisi toimivan?

tomq [23.01.2005 00:00:24]

#

Warning: opendir(http://koti.mbnet.fi/auttaja/auttaja/sivumuokkain/): failed to open dir: not implemented in /mbnet/a/auttaja/auttaja/sivumuokkain/index.php on line 123
Hakemiston käsittelyvirhe. Käytä selaimen paluupainiketta palataksesi edelliselle sivulle [Virhetilanteet]
-
osoitteeni on: http://koti.mbnet.fi/~auttaja/auttaja/sivumuokkain/
-
joten mitenkäs saisin ton korjattua?

leftover [23.01.2005 08:01:40]

#

kotsku: yksityisille ilmainen, muille maksullinen

Graphic: Riippuen palvelimesta ja PHP:n pyöritysmoodista, pahimmassa tapauksessa homma jää juuri sivujen muokkaukseen. Optimaalisin tilanne on jos palvelimen PHP on cgi-asennettu eikä käytä safe modea (silloin toimii kaikki pl. chmod jota en ole vieläkään onnistunut korjaamaan). Toosapalvelimella jos saat tämän skriptin pyörimään, nostan hattua, itse luovuin 3h yrittämisen jälkeen...

tomg: En ole varma mbnetin nykyisistä asetuksista, mutta yhdessä vaiheessa sivumuokkaimeni herjasi tuota juurihakemistossa koska juuren chmod on 755 ja mbnetillä oli käytössä safe mode.

Walalauw [06.03.2005 18:22:21]

#

Ööö.. Tarviiko osata php:tä että voisi kokeilla tuota?

str4nd [07.03.2005 09:39:37]

#

lainaus:

Ööö.. Tarviiko osata php:tä että voisi kokeilla tuota?

PHP:tä ei välttämättä täydy osata, mutta palvelimelta täytyy löytyä PHP-tuki.

temu92 [12.03.2005 14:18:20]

#

Warning: opendir(http://koti.mbnet.fi/ideasoft): failed to open dir: not implemented in /mbnet/i/ideasoft/hallinta/index.php on line 123

mikä vika???

temu92 [12.03.2005 22:03:34]

#

Good..
sain toimiin, mutta nyt se valittaa
Warning: mkdir(http://koti.mbnet.fi/ideasoft/muistiinpanot): No such file or directory in /mbnet/i/ideasoft/hallinta/index.php on line 248

Warning: chmod(): No such file or directory in /mbnet/i/ideasoft/hallinta/index.php on line 249

eli ei pysty tekemään hakemistoja. sama juttu kaikessa muussakin. ei pysty tekemään tiedostoja eikä poistamaan niitä.

ei toimi kumminkaan

Graphic [03.04.2005 13:47:15]

#

Pistäkääs tähän vielä se, miten saa tietoon omalta linux-serveriltä kotipolun, kun on sivut hakemistossa /srv/http/htdocs/

Ei suostu toimimaan tuolla...

EDIT: Nyt kun rupesin vääntelemään, huomasin, että linux-servuilla voi käyttää konsolin komentoja. Siis esm. ../ saa auki edellisen kansion, eli voi kätevästi tuolla avata linuxissa sivumuokkain -kansiosta edellisen kansion ja niin saada koko palvelin...

Tietysti tätä voisi viedä eteenpäin, mutta tehkööt jokainen sen itse.

EDIT2: Pitäis varmaan pistää nää 777-chmodit pienemmäksi...

EDIT3: Kaikki näkyy oikein, paitsi... Mikään ei avaudu. Mistä johtuu, ei ainakaan chmodeista :D

stere [18.06.2005 12:48:01]

#

itkee tätä:
Parse error: parse error, unexpected T_SL in /mbnet/s/sllz/new/Muokkaus/index.php on line 173 Mistä johtuu? Oon laittanu kaikki tiedostot 777 ( chmod )
Ja kotiosotteenki oikein?

stere [18.06.2005 12:58:58]

#

$kotipolku = "/mbnet/s/sllz/";
$kotiosoite = "http://koti.mbnet.fi/sllz/new/";
$kasittelija = $_SERVER['PHP_SELF'];

Jotai vikaa?
Kun tää koodi on osoitteessa:
http://koti.mbnet.fi/sllz/new/Muokkaus/index.php

antti94 [23.06.2005 21:55:28]

#

Kuinkas tuo kotipolku laitetaan omalla servulla?

Graphic [29.06.2005 02:30:33]

#

Kaveri sai witukassa tämän toimimaan =)

antti94, sinun täytyy omistaa linuxserveri, eli jos sinulla on esimerkiksi /srv/htdocs palvelimen tiedostot ja kansiossa /sivumuokkain sivumuokkain se on /srv/htdocs/sivumuokkain

aah, tulee ikävä linuxaikoja... pitänee etsiä jostain toinen kone, että saa 3ds maxin toimimaan ja linuxin =)

Ja Winettäjille senverran, että ongelmana asennusohjelma, joka vaatii xp:n toimiakseen. Testattu puolin ja toisin.

Timppaa [02.07.2005 16:41:28]

#

lainaus:

<?php
// muuttujat jotka tulee vaihtaa käyttäjäkohtaisiksi
$kotipolku = "/xampp/htdocs/timppa/sivumuokkain";
$kotiosoite = "http://jk.wtf.la/timppa";
$kasittelija = $_SERVER['PHP_SELF'];
// ja niin edelleen
?>

Sain kyllä laitettua oikein hakemistot ja osoitteet mbnetin palvelimelle, mutta ei oikein tahdo onnistua tällä palvelimella: JK Server (http://jk.wtf.la/)
Kotisivujen osoite kyseisellä palvelimella: http://jk.wtf.la/timppa

Ja tuota valittaa aina Sivumuokkaimeen mentäessä:

lainaus:

Warning: opendir(/xampp/htdocs/timppa/) [function.opendir]: failed to open dir: Invalid argument in D:\apachefriends\xampp\htdocs\Timppa\sivumuokkain\index.php on line 123
Hakemiston käsittelyvirhe. Käytä selaimen paluupainiketta palataksesi edelliselle sivulle [Virhetilanteet]

draft [08.07.2005 20:58:34]

#

Mitä tässä nyt pitää chmodata? Muokkain-kansion 777 ja sen tiedostot 666?
Kun tulee joitain erroreita esim. muokatessa sivua.

Sweiz [21.07.2005 22:09:14]

#

Hyvä on..

Tontttu [29.07.2005 22:13:19]

#

Tosi hyvä!
Ongelmaa löytyy nvaan chmoodatessa, poistaessa ja uudelleennimetessä.

Chmoodatessa valittaa viheestä:
Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/toni/public_html/admin/index.php on line 317

Crewi [28.08.2005 19:02:00]

#

Osaisko joku neuvoo miks ei toimi.. Mulla on jk serverin hosti (http://jk.wtf.la/) Haluisin ton kun ei oikeen suju ton notepadin kaa.. ku pitää vekslaa tuon FTP ohjelman kanssa.. Neuvoja ja niksejä otetaan vastaan.. :)

Sayer [08.01.2006 15:44:29]

#

Mitä pitäisi tehdä kun tulee ilmoitus: Parse error: parse error, unexpected T_SL in /www/03/olionet.org/yenith/admin/index.php on line 207

Graphic [07.04.2006 22:31:53]

#

Juuri ehdittiin jk:n kanssa päästä laskemasta leikkiä jk.wtf.la:n epävakaudesta ja tehottomuudesta ja...
Noh, off-topiciksi tämä menee, mutta hämmästyttävää nämä kaikki eri käyttäjät =)

AakenStein [11.11.2006 09:26:17]

#

Hyvä! Toimii!

Mechax [12.10.2009 20:48:15]

#

Taitaa olla scriptin tuki jo loppu? =) Koitan piruuttain jos saisi toimimaan.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta