Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Palautelomake (lähettää kaikki muuttujat)

Sivun loppuun

Niko [14.01.2003 18:48:32]

#

Joku tossa edellisessä kaipasi palaute lomaketta joka lähettää kaikki lomakkeen arvot tässä olisi nyt sellainen.

palaute.php

<?php
// Palaute.php
// Palaute - Scripti
 $palaute = ""; // Elä muuta
 $vast = "oma@email.com"; // Kenelle lähetetään
 $onnis = "lahetetty.html"; // Onnistui redircetin kohde
 $epaonnis = "virhe.html"; // Epäonnistui redirectin kohde

foreach($_POST as $nimi => $arvo){ // Käsitellään arvot
 $palaute .= $nimi.": ".$arvo."\n";
}
$viesti = mail ($vast, "Palautetta sivuilta", $palaute, "");
if($viesti){
 header("location: ".$onnis);
}
else{
 header("location: ".$epaonnis);
}
?>

palaute.html

<html>
<head>
<title>Palaute</title>
</head>
<body>
<form method="POST" action="palaute.php">
<p>
  Nimi: <input type="text" name="nimi" size="20"></p>
  <p>Email: <input type="text" name="email" size="20"></p>
  <p>Kommentti: <input type="text" name="kommentti" size="20"></p>
  <p><input type="submit" value="Lähetä" name="laheta"></p>
</form>
</body>
</html>

Niko [15.01.2003 08:10:36]

#

tässä ois nyt semmoinen.

viestiin tulee muodossa:

Kentän nimi: Kentän arvo

toivottavasti testä on jollekkin hyötyä.

rappio [24.01.2003 22:18:07]

#

Toimii :) Rock.

odys [23.06.2003 15:01:33]

#

Hyvä esimerkki mailaamisesta ja taulukkojen käsittelystä, vaikka itse tykkään enemmän while() -loopista ;)

Quiz [27.09.2003 13:58:32]

#

Hienoa! Nyt sain varmasti toimivan palautelomakkeen omille sivuilleni; kiitos, Niko!

Submin [14.09.2004 12:12:12]

#

Loistavaa, tämän otankin heti käyttöön Ankkalinnakkeeseen :D

http://akuankka.info

pikkut [22.12.2004 20:59:15]

#

Okkei.. Toimiikos toi php-sydeemi ihan niin, että kopypeistaa ton Notepadii ja seivaa nimellä palaute.php vai pitääkö siihen lisätä <html><head><title> -hössötykset?

Biotank [08.01.2005 18:58:23]

#

Kaikki nämä palauteskriptit joita olen kokeillut ovat toimineet muuten ihan hyvin, mutta viesti ei koskaan mene perille s-postiini. Mistähän voi johtua?

aeolus [27.04.2005 14:48:54]

#

Onko tää semmonen joka lähettää palautteen suoraan mailiin?

temu92 [20.05.2005 14:46:37]

#

tätä mä tarttinkin. kiva

stere [22.07.2005 11:34:39]

#

Kiitos! ei mitään ongelmia ole ollut tän skriptin kans..

<?php
// Palaute.php
// Palaute - Scripti
$palaute = ""; // Elä muuta
$vast = "myemail@my.com"; // Kenelle lähetetään
$onnis = "Formi lähetetty osoitteeseen: ---@---.fi"; // Onnistui redircetin kohde
$epaonnis = "Formia ei voitu lähettää eteenpäin, ota yhteys webmasteriin: ---@---.fi"; // Epäonnistui redirectin kohde

foreach($_POST as $nimi => $arvo){ // Käsitellään arvot
$palaute .= $nimi.": ".$arvo."\n";
}
$viesti = mail ($vast, "Palautetta sivuilta", $palaute, "");
if($viesti){
print ("$onnis ");
}
else{
print ("$epaonnis ");
}
?>

Pistin koodin tommoseks? Mitää aukkoja esim?

Mua jäi kiusaamaan se että ku mulle tulee sähköpostia ni siin lukee otsikkona: apache

Jarzka [25.07.2006 20:57:20]

#

Tässäkin tuntuu olevan se bugi, että voi lähetää tyhjän palautteen?

Ape [21.11.2006 17:23:09]

#

Ei toimi Futuronin palvelimellani, mutta toimii esim. MBnetin servulla. Missä vika? Ei tule mitään virheilmoitusta, mutta viesti ei vain tule perille.

Codeprofile [14.01.2007 16:43:39]

#

Toi on melkin kokonaan kopsattu PHP-oppaasta :)

rax [19.06.2008 12:19:45]

#

Ape: Kysy futuronin ylläpidolta onko mail() funktio käytössä


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta