Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Värien häivytys

Sivun loppuun

T.M. [30.11.2002 18:58:25]

#

<?php
function hexColor($color) {
return sprintf("%02X%02X%02X",$color[0],$color[1],$color[2]);
}

$v1 = rand(0,255);
$v2 = rand(0,255);
$v3 = rand(0,255);
echo"<TABLE border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' height='100%' width='100%'>\n";
for($x = 0; $x <= 255; $x++){
	$c1[$x] = $v1 + $x;
	$c2[$x] = $v2 + $x;
	$c3[$x] = $v3 + $x;
		if($c1[$x] < 0){$n1 = $n1 - 1; $c1[$x] = 0 + $n1;}
		if($c2[$x] < 0){$n2 = $n2 - 1; $c2[$x] = 0 + $n2;}
		if($c3[$x] < 0){$n3 = $n3 - 1; $c3[$x] = 0 + $n3;}
		if($c1[$x] > 255){$m1 = $m1 + 1; $c1[$x] = 255 - $m1;}
		if($c2[$x] > 255){$m2 = $m2 + 1; $c2[$x] = 255 - $m2;}
		if($c3[$x] > 255){$m3 = $m3 + 1; $c3[$x] = 255 - $m3;}
	$v[0] = $c1[$x];
	$v[1] = $c2[$x];
	$v[2] = $c3[$x];
echo"<TR><TD bgcolor=\""; print hexColor($v); print"\"></TD></TR>\n";
}
echo"</TABLE>\n";
?>

T.M. [01.12.2002 15:48:20]

#

kommentteja kiitos!
tuosta unohtui kokeilu sivu.. täällä se onpi: http://koti.mbnet.fi/winuus/rgb.php

Antti Laaksonen [01.12.2002 15:51:45]

#

Ihan hieno - jos käytössä on 32-bittiset värit ;)

Tumpi [01.12.2002 19:03:15]

#

Hieno, mut 256 värillä näyttää rumalta.

T.M. [01.12.2002 19:26:51]

#

niin näyttää, ja kukapa sellaista käyttää?

snakari [02.12.2002 13:58:17]

#

hieno

Tumpi [25.01.2003 18:46:41]

#

"niin näyttää, ja kukapa sellaista käyttää?"

Itse ainakin käytin kun testasin.

Mv [26.02.2003 22:09:35]

#

Hienoa värileikkiä. Ja parasta tässä on se, että tämä toimii myös mbnetillä.

Sami [10.04.2003 18:02:53]

#

Hieno, voisihan tuon tietysti taustakuvankin avulla toteuttaa, mutta silloin lataus kestäisi vieläkin pidempään ;)

GeoHound [20.05.2003 16:02:20]

#

iha paska tm on tuhkamuna

makeuu [09.10.2003 18:54:09]

#

Niin 256 on historiaa!!!!!!!!!!

NiLon [16.10.2003 05:55:06]

#

ei kaikille...

DrTriTri [29.01.2004 20:09:59]

#

miten tuon saa html dokumetin taustakuvaksi?

DrTriTri [29.01.2004 20:33:26]

#

tässä yritelmä;
http://a33e.electronicbastards.com/savojr/gbmail.php

T.M. [31.01.2004 14:41:39]

#

tää taitaa olla mun ensimmäinen koodivinkki tänne, joten tästäkin voisi tehdä joskus paremman version... esimerkiksi kuvalla. jolloin sen saa taustakuvaksi :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta