Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Tiedostolistaus

Sivun loppuun

Antti Laaksonen [08.10.2002 18:35:31]

#

Tämä PHP-skripti nimettynä index.php:ksi näyttää ja linkittää sen hakemiston kaikki tiedostot ja hakemistot, jossa se on, sekä lisäksi kertoo niiden yhteenlasketun määrän ja koon.

<html><body>
<?php
echo "<h2>Tiedostolistaus: $REQUEST_URI</h2>";
?>
<table width=500 style="font-family:courier new;font-size:12px">
<tr bgcolor=#DDDDDD>
<td><b>nimi</b></td><td><b>koko (t)</b>
</td><td><b>aika</b></td>
</tr>
<?php
$nim = opendir('.');
while ($ltied = readdir($nim)) {
	if (is_dir($ltied))
		{
		echo "<tr bgcolor=#FFFFAA>";
		echo "<td><a href=\"$ltied\">$ltied/</a></td>";
		echo "<td>hak</td>";
		echo "<td>".date("d.m.y H:i",filectime($ltied))."</td>";
		echo "</tr>";
		$hak++;
		}
	else
		{
		echo "<tr>";
		echo "<td><a href=\"$ltied\">$ltied</a><br></td>";
		echo "<td>".filesize($ltied)."</td>";
		echo "<td>".date("d.m.y H:i",filectime($ltied))."</td>";
		echo "</tr>";
		$tied++;
		$tiedk=$tiedk+filesize($ltied);
		}
}
closedir($nim);
echo "</table>";
echo "<p style=\"font-family:courier new;font-size:12px\">Yhteensä $hak hakemisto(a) ja $tied

tiedosto(a), koko $tiedk tavua</p>";
?>
</body></html>

progo [09.10.2002 18:42:18]

#

Niinpä, mitäs käytännön hyötyä siitä on, ellei tarttee tietoja hakemiston filuista, jotain keskusteluhommaa silmälläpietäen (tämä vain esim.)

Uttiv [09.10.2002 18:45:21]

#

Ainahan voi soveltaa ;)

mikko [09.10.2002 20:55:42]

#

Sovellettaviksi nämä vinkit pääosin kai on tarkoitettu ;)

snakari [09.10.2002 22:12:10]

#

juu ja ihan hyvähän toi on

Tumpi [12.10.2002 13:49:46]

#

nätti

lahtis [02.03.2004 04:48:03]

#

kuinkahan yksittäisen tiedoston koon voisi katsoa?

Draiz [03.03.2004 20:49:14]

#

filesize(suntiedosto.txt)

Linkku [24.04.2004 13:37:35]

#

Tää on loistava ja tarpeellinen vaikka väritys onkin kauhea, mutta helpostihan sen muuttaa =)

dera [05.05.2004 19:01:29]

#

Ja tämähän on vain VINKKI... ja hyvä sellainen :P

excalibur [03.09.2004 20:01:25]

#

Täähän on just pr0! :P

temu92 [16.05.2005 14:15:38]

#

tätä mä tarttinkin

keijo88 [18.07.2005 17:28:29]

#

mä ainaskin laitoin omalle sivulle niin että meidän uploads kansion tiedot listataan näytettäväksi muille admineille.

azul [26.10.2005 21:37:25]

#

yllättävän näppärä kokoonsa nähden. kiitoksia Antille :)

jerppo [12.02.2008 12:40:30]

#

MItenhän tässä voisi vaihtaa megatavuiksi näkymän?

Short Php [25.12.2008 19:03:09]

#

Miten tuo lista sortataan?

Wee [19.03.2010 16:16:56]

#

progo kirjoitti:

Niinpä, mitäs käytännön hyötyä siitä on, ellei tarttee tietoja hakemiston filuista, jotain keskusteluhommaa silmälläpietäen (tämä vain esim.)

Uploadiskriptit, statistiikkaviritykset, ja tuollaisenaan siitä saa hienon koodin esimerkiksi yhdistyksen kirjeiden, ja kokouskutsujen sekä ilmoitusten jakoon suoraan palvelimelta fiksusti. Sovelluksia on monia.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta