Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Oneliner scripti kotisivuille

(nimetön) [05.09.2002 18:01:55]

#

oneliner v0.9 -- thdr -- thunder@lilli.tokem.fi -- thunder.dyndns.org

tässäpä oneliner scripti eli tommonen helppo tsätti systeemi pääsivulle kuten minun kotisivullani on toiminnassa. tiettyjä puutteita löytyy toki, explodessa
käytetään eroittimena § merkkiä, eli jos niitä löytyy tekstistä (=joku haastaa sinut oikeuteen ;)), oneliner katkoo tekstin väärin taulukkoon. en jaksanut
miettiä miten korjata ongelmaa, joku joka haluaa tehdä sen niin pistä mulle
sitten mailia.

<?
// asetukset
$filename = ".oneliner.data";     # tiedostonimi, voi toki olla muuallakin kun http-root
$lines = 20;                      # paljonko näytetään rivejä

header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// luodaan form
?><body background="green-satin1.jpg">
<form action="oneliner.php" method="POST">
<input type="text" size=10 name="nick">
<input type="text" size=60 name="message">
<input type="submit" value="Submit"><?

// tiedoston lukeminen
# luetaan tiedosto taulukkoon ja tarkistetaan pukataano uutta tekstiä sisään
# jos laitetaan uutta niin $newline saa arvon 1 jolloin tiedosto kirjoitetaan
# uudestaan samalla kun piirretään table. samaan looppiin, kätevää, eikö.

$onels = @file($filename);
if (!$onels) {$onels = array("01/01/01 00:00:00§admin§oneliner v0.9");}
if ($_POST[nick] == "") {$_POST[nick] = "unknown";}
if ($_POST[message])
{
        array_unshift($onels, date("d/m/y H:i:s")."§$_POST[nick]§$_POST[message]\n");
        $fp = fopen($filename, "w");
        $newline=1;
}

// tulostus
# piirretään table jossa on onelinerit, kirjoitetaan samalla tiedosto uudestaan
# jos ollaan lisätty uusi teksti.

echo "<table border=0 width=100%>";
$i = 0;
foreach ($onels as $j)
{
        $i++;
        if ($i < $lines+1)
        {
                while (strlen($i) < 3) {$i = "0$i";}
                $str = explode("§", $j);
                echo "<tr>";
                echo "<td width=20>$i.</td>";
                echo "<td width=130>$str[0]</td>";
                echo "<td width=100>$str[1]</td>";
                echo "<td>$str[2]</td>";
                echo "</tr>\n";
        }
        if ($newline) {fputs($fp, "$j");}
}
echo "</table>";
if ($newline) {fclose($fp);}
?>

stere [29.03.2004 16:16:53]

#

Eikö noita mukamas nykyää voi laittaa vaikka 2x tiedostoo, mikä ideaa siin on et siin on 10000000000000000000000 tommost
taaonyks.php
taaontoinen.php
taaonkolmas.php
Ku ne voi laittaa 2x Tiedostoon, toinen on .txt ja toinen .php

elemo [26.05.2005 14:12:03]

#

oisko demmooo?

Marbo [09.05.2007 11:14:11]

#

Eikä tämä ees toimi:(

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta