Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Php Funktiot

Sivun loppuun

Niko [16.07.2002 15:28:08]

#

Skannaa kaikki phpn funktiot jotka on / ei ole käytössä

<?php
#
# Testaa mitkä funktiot serverillä toimii
# Funktio lista on koottu zend.com osoitteesta
# Jos safe mode on päällä poista seuraava rivi
set_time_limit(0);
#
$tiedosto = fopen("./php4","r") or die("Tiedostovirhe");
$tiedot = fread($tiedosto, filesize("./php4"));
fclose($tiedosto);
$rivit = explode("\n", $tiedot);
foreach ($rivit as $temp) {
if (function_exists($temp)) { print "Funktio $temp on <font color=\"#008000\">käytössä</font>"; }
else { print "Funktio $temp ei ole <font color=\"#FF0000\">käytössä</font>"; }
print "<br>\n"; }
?>

Antti Laaksonen [17.07.2002 21:31:06]

#

Ohoh, siinäpä pitkä koodivinkki :)

antti elefantti [17.07.2002 22:59:02]

#

j0u! oon kei!

HtH [18.07.2002 23:06:35]

#

Enska, älä tule peeloilemaan tänne. Joo, pitkä on. Oletko kirjoittanut itse, vai löytänyt valmiista tietokannasta?

(nimetön) [19.07.2002 14:16:20]

#

Siinähän sanotaan, että tuo funktiolista on send.com :ista...

(nimetön) [19.07.2002 14:16:38]

#

siis zend.com :ista...

Niko [22.07.2002 00:08:50]

#

juu olen ottanut listan zend.com:ista ja ottanu htmln pois jotta toimisi tossa oikein...

pistemies [07.05.2003 14:17:18]

#

Hyvä, mikäli keksit tuohon jokaiselle funktiolle suomenkielisen selvennyksen, mitä funktio tekee.

SysRq868 [11.09.2004 10:08:20]

#

44 kt... hehe...

hmmp [01.12.2005 13:39:30]

#

Hyödyllinen, JOS function_exists ja muut tarvittavat funktiot on käytössä... ;-)

pistemies [24.12.2006 22:43:43]

#

Suosittelen tarkistamaan tuon saman käyttämällä siihen
get_defined_functions - funktiota. Se ilmoitaa myös käytössä olevat omat funktiot, mikäli ne on järkevästi ryhmitelty esim. prepend.php tiedostoon.

Short Php [26.03.2007 15:07:12]

#

Näyttää kaikkiin "ei käytössä" :D

Paratiisin poika [16.10.2010 19:08:47]

#

Minulla on mahdollinen syy sille, miksi ne eivät ole käytössä tuon mukaan. Tutkittuani hieman kaikkea, tulin siihen tulokseen, että tuo if (function_exists($temp)) kohta antaa esimerkiksi tulosteeksi seuraavan:
if (function_exists(asin )) {
...

Kuten huomaatte kohdan "asin" ja kohdan ")) {" välissä on välilyönti. Sain tuloksen kun tulostin koko hoidon...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta