Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: FormMail

Sivun loppuun

Tulilintu [16.06.2002 17:03:10]

#

Täs on tällänen mailin lähetys koodi joka listaa viestiin kaikki sivulle post methodilla lähetetyt tiedot. Tietoja joita ei liitetä viestiin ovat:

page = Kiitos sivun osoite
myemail = Sähköposti osote johon viesti lähetetään
subject = Aihe
mail = Palautteen kirjottajan osoite

Jos ongelmia ilmenee ilmota mulle.

<?php

foreach($HTTP_POST_VARS as $key => $value)
    {
    if ($key == "mail")
        {
        $Mail = $value;
        }
    elseif($key == "subject")
        {
        $Subject= $value;
        }
    elseif($key == "myemail")
        {
        $MyEmail = $value;
        }
    elseif($key == "page")
        {
        $Page = $value;
        }
    else
        {
        $ViestiS .= "$key : ". chr(13). chr(10) ."$value\n\n";
        }
    }
mail ($MyEmail, "Palaute : ". $Subject, $ViestiS, "From: ". $Mail);
header("Location: $Page");
?>

(nimetön) [18.06.2002 22:37:40]

#

Toivottavasti moni ihminen alkaa käyttämään tätä, niin tulee spämmääjille kissanpäivät.

(nimetön) [21.06.2002 14:03:27]

#

Niinpä

mika ruohomäki [23.07.2002 13:33:15]

#

aika tyhmä kysymys mutta miten tämä toimii!siis php

Onpas [11.08.2002 11:03:01]

#

kun sen osaa

Teme [05.01.2003 12:45:46]

#

Yksi ei välttämättä kauhean hyvä vaihtoehto olisi lähettää lähettäjän IP-numero e-mailin mukana, ja jos spämmiä rupee tulemaan, tekee ns. mustan listan ja laittaa IP-numeron sinne ni eipähän ole enää asiaa palautelomakkeeseen!

djMiksu [13.02.2003 10:04:49]

#

Mulla ei toiminu... Ku yritän kattoo sitä niin se menee vaan etusivulle...

juhotan [13.05.2003 19:46:38]

#

Sama juttu mullaki kuin djMiksu:lla!

(nimetön) [03.11.2003 16:10:23]

#

ette vaan osaa

jhvisto [14.01.2005 23:26:52]

#

Notice: Undefined variable: MyEmail in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 26

Notice: Undefined variable: Subject in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 26

Notice: Undefined variable: ViestiS in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 26

Notice: Undefined variable: Mail in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 26

Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 26

Notice: Undefined variable: Page in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 27

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\inetpub\wwwroot\testi.php:26) in c:\inetpub\wwwroot\testi.php on line 27

Siinä teille pähkäiltävää...

MIB [28.08.2009 17:14:09]

#

4 ekaa noticea: Et ole määrittänyt muuttujia koodiin.
mail() warning: Sinulla ei ole mail serveriä
Notice 5: Et ole määrittänyt pagea.
Vika warning: Ei voida mennä toiselle sivulle, kun tekstiä on tulostettu.

Horny The Horrible [22.01.2010 08:26:25]

#

Mikä tässä on idea?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta