Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: Kävijälaskuri PHP:llä

Sivun loppuun

arcatan [24.04.2002 13:03:50]

#

Joo.. monella sivulla tuntuu olevan kävijälaskuri, joten tässä on tosi yksinkertainen tekstimuotoinen sellainen.

Sinun on luotava tiedosto "visit.dat" ja laittaa sille jotain chmod 664...

visit.php

<?php

$file = fopen( "visit.dat", "r") or die ("Ei oikeuksia! Ilmoita webmasterille!");
$visit = fread( $file, filesize( "visit.dat" ) );
fclose($file);

$visit = $visit + 1;

$file = fopen ("visit.dat", "w") or die ("Ei oikeuksia! Ilmoita webmasterille!");
fputs( $file, $visit );
fclose($file);

echo $visit;
?>

TIC [25.04.2002 15:26:20]

#

No vielä pitäis tajuta tota PHPtä. Mikähän toi chmod 777 on... ? En ole ikinä tehnyt omia hommia Phpllä...

(nimetön) [25.04.2002 17:02:29]

#

chmod=tiedoston tai kansion oikeudet

snakari [25.04.2002 20:29:36]

#

Laskee päivitykset..
http://koti.mbnet.fi/zimos/laskruri
toi on ehkä "vähän" parempi!

arcatan [08.05.2002 16:16:49]

#

Katsos kun vetäisin tuon päästäni viidessä minuutissa. Tuo http://koti.mbnet.fi/zimos/laskuri on selkeästi parempi, tämä onkin todella YKSINKERTAINEN.

tuobbi-89 [06.06.2002 19:34:04]

#

Kertokaa mulle miten toi chmod 777 tehdään, tiedän kyllä mitä se on.

(nimetön) [08.06.2002 11:28:21]

#

chmod("¨$file",0777);

Näin tehdään CHMOD komento PHPssa.

tuobbi-89 [14.06.2002 10:33:23]

#

Siis toi chmod("¨$file",0777); kirjoitetaan tiedostoon visit.dat, vaiko?

voi hel [24.08.2002 00:51:55]

#

ensin sanoit tietäväsi ja nyt et

Pekka [30.08.2002 22:25:37]

#

CuteFtp:llä chmoddaus onnistuu valitsemalla palvelimella oleva(t) tiedosto ja klikkaamalla hiiren oikealla ja valitsemalla CHMOD. Sieltä rastit joka kohtaan että tulos on 777.

mgv [13.09.2002 21:52:03]

#

Pekka sanoi ohjeet CuteFtp:lle. Samat toimivat FlashFXP ftp:llä

mgv [13.09.2002 21:53:30]

#

minulla toimi

tepeli [25.01.2003 17:35:00]

#

toimii ilman chmod
omalla koneella win2000

tepeli [25.01.2003 17:35:13]

#

toimii ilman chmod
omalla koneella win2000

viluri [27.01.2003 21:24:41]

#

totta kai toimii...

arcatan [27.02.2003 08:18:39]

#

Tuo chmod on kyllä ihan väärä arvo. silloin kun lähetin, en tiennyt CHMODista juuri mitään. Parempi arvo voisi olla 664. En tiedä toimiiko.

ZeBe [26.10.2003 13:41:21]

#

höm..

Ton siis saa toimimaan, kun teen tiedoston visid.php, jonne laitan ton koodin, ja sitten teen tollasen visit.dat tiedoston jossa ("¨$file",0777); ja sit pitäis toimii?

Vai toimiiko, että laitan sivulleni jonnekkin kohtaan ton koodin, ja sit teen ton visit.tad tiedoston??

arcatan [19.11.2003 13:36:58]

#

1. Laita sivuillesi visit.php
2. Luo visit.dat
3. Laita visit.dat oikeuksiksi (chmod) sopiva arvo
4. Laita sille sivulle jossa haluat laskurin olevan, siihen kohtaan mihin haluat tuon tekstin koodi

<?php include_once('visit.php'); ?>

DrTriTri [29.01.2004 19:47:24]

#

mitäs haittaa muuten tuosta olis jos laskuritiedoston chmod arvo olis 666 siis muuta kuin saatanalliset yhteydet..? eli jos joku saattaisi saada muutettua sitä niin haitanneeko tuo mitään? =O
Vai onks tässä jotain muuta nyt takana mitä en tajua..

(newbie)
btw. leap ftp (2.72) onnistuu arvon muutto kans helposti -> oikea klik -> chmod

arcatan [31.01.2004 12:48:14]

#

lainaus:

mitäs haittaa muuten tuosta olis jos laskuritiedoston chmod arvo olis 666 siis muuta kuin saatanalliset yhteydet..?

Ei välttämättä mitään, mutta vainoharhaisuus kunniaa, tiedätkös.

Ville Lindgren [29.07.2006 18:53:30]

#

Mistä syystä nuo mallisivut/tiedostot poistetaan aina?

Väpä [20.07.2007 21:00:30]

#

Esim. siks että se keskustelu on käyty vuonna 2002...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta