Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: JLinks

Sivun loppuun

Miko [06.04.2002 15:53:02]

#

Tällä yksinkertaisella(?) scriptillä voit lisätä linkkejä eri kategorioihin. Scripti on vielä beta vaiheessa, joten virheitä saattaa löytyä.

Asennus onnistuu näin:
Tee hakemisto data, ja sen jälkeen tee data hakemistoon kategoriat.txt tiedosto. Tämän jälkeen mene scriptiin. Käväise admin osiossa vaihtamassa hiukan asetuksia, ja lisäämässä kategorioita. Salasanasi on admin. Tämä kannattaa vaihtaa joksikin muuksi.

jlinks.php

<?php
session_start();
include ("config.php");
// Sisäänkirjautuminen
if($login) {
 if($pass == $pword) {
  session_register("pwd");
  $pwd = $pword;
  $otsikko = "Tervetuloa admin osioon";
  $teksti = "Tervetuloa admin osioon.<br>Täällä voit lisätä/muokata ja poistaa kategorioita.<br>Nyt jokaisen linkin vieressä on Poista ja Muokkaa linkit.";
  $id = "message";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Salasana väärin";
  $id = "message";
  }
}

// Tallennetaan uusi linkki
if($new) {
 if($name && $sitename && $siteurl !="http://" && $sitedescription && $kategory) { // Tarkistetaan syöttötiedot
  $name = str_replace("|", "", $name); // Filtteröidään erilaiset kielletyt merkit
  $email = str_replace("|", "", $email);
  $sitename = str_replace("|", "", $sitename);
  $siteurl = str_replace("|", "", $siteurl);
  $sitedescription = str_replace("|", "", $sitedescription);
  $name = strip_tags($name); // Otetaan Html tagit pois käytöstä
  $email = strip_tags($email);
  $sitename = strip_tags($sitename);
  $siteurl = strip_tags($siteurl);
  $sitedescription = strip_tags($sitedescription);
  $sitedescription = stripslashes($sitedescription);
  $sitedescription = trim($sitedescription); // Trimmataan pois 'white space': t, eli turhat välilyönnit
   $sitedescription = str_replace("\n", "<br>", $sitedescription);
  $days = array("Sunnuntai", "Maanantai", "Tiistai", "Keskiviikko", "Torstai", "Perjantai", "Lauantai");
  $day = $days[date("w")]; // Määritetään $day muuttuja olemaan $days taulukosta joku päivä(tänään on Keskiviikko(siis kun kirjoitan tätä)
  $pvm = date("j.m.Y"); // Laitetaan $pvm muuttujaan päivämäärä tiedot
  $time = date("H:i:s"); // Laitetaan $time muuttujaan kello tiedot
  $add = "$day|$pvm|$time|$name|$email|$sitename|$siteurl|$sitedescription\n"; // Mitä lisätään?
  $fo = fopen("data/$kategory.txt", "a"); // Avataan kategoria
  flock($fo, 2); // Lukitaan tiedosto, jotta sitä ei voi lukea tai siihen ei voi kirjoitta
  fwrite($fo, $add); // Kirjoitetaan
  flock($fo, 3); // Vapautetaan lukitus
  fclose($fo); // Suljetaan
  $otsikko = "Tallennettu";
  $teksti = "Linkkisi on tallennettu onnistuneesti";
  $id = "message"; // Mennään yllä asetettuun viestiin
 }
 else { // Kaikkia tietoja ei ollut täytetty oikein
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole täyttänyt kaikkia * merkillä varustettuja kohtia.";
  $id = "message";
 }
}

// Tallennetaan uusi kategoria
if($new_kategory) {
 if($pwd == $pword) { // Salasanan tarkistus
 if(file_exists("data/$id.txt")) {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Samanniminen kategoria on jo olemassa. Käytä eri nimeä";
  $id = "message";
 }
 else {
  if($id && $name && $description) { // Tarkastetaan että kaikki on asetettu
   $id = str_replace("ä", "a", $id);
   $id = str_replace("ö", "o", $id);
   $id = str_replace("å", "a", $id);
   $id = str_replace("!", "", $id);
   $id = str_replace("/", "", $id);
   $id = str_replace("<", "", $id);
   $id = str_replace(">", "", $id);
   $id = str_replace("#", "", $id);
   $id = str_replace("&", "", $id);
   $id = str_replace("$", "", $id);
   $id = str_replace("|", "", $id);
   $name = str_replace("|", "", $name);
   $description = str_replace("|", "", $description);
   $description = stripslashes($description);
   $description = trim($description);
   $description = strip_tags($description);
   $name = strip_tags($name);
   $id = strip_tags($id);
   $description = str_replace("\n", "<br>", $description);
   $add = "$id|$name|$description\n";
   $fo = fopen("data/kategoriat.txt", "a");
   flock($fo, 2); // Lukitaan
   fwrite($fo, $add); // Kirjoitetaan
   flock($fo, 3); // Vapautetaan lukitus
   fclose($fo);
   touch("data/$id.txt"); // Luodaan uusi tiedosto
   chmod("data/$id.txt", 0666); // CHMOD: ataan uusi tiedosto
   $otsikko = "Kategoria luotu";
   $teksti = "Uusi kategoria luotu onnistuneesti.";
   $id = "message";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole täyttänyt kaikkia kohtia.";
  $id = "message";
  }
 }
 }
}

// Poistetaan linkki
if($delete_link || $delete_link == "0") {
 if($pwd == $pword) {
  $data = file("data/$kategory.txt");
  rsort($data);
  unset($data[$delete_link]); // Poistetaan valittu rivi
  $fo = fopen("data/$kategory.txt", "w"); // Avataan
  flock($fo, 2); // Lukitaan
  foreach($data as $row) {
   fwrite($fo, $row);
  }
  flock($fo, 3); // Vapautetaan lukitus
  fclose($fo);
  $otsikko = "Linkki poistettu";
  $teksti = "Valitsemasi linkki on poistettu onnistuneesti";
  $id = "message";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudestaan";
  $id = "message";
  }
}

// Poistetaan kategoria
if($delete_kategory || $delete_kategory == "0") {
 if($pwd == $pword) {
  $data = file("data/kategoriat.txt");
  unset($data[$delete_kategory]); // Poistetaan rivi
  $fo = fopen("data/kategoriat.txt", "w");
  flock($fo, 2);
  foreach($data as $row) {
   fwrite($fo, $row);
  }
  flock($fo, 3);
  unlink("data/$kategoria.txt"); // Poistetaan kategoriaan liittyvä tiedosto
  $otsikko = "Kategoria poistettu";
  $teksti = "Kategoria poistettu onnistuneesti";
  $id = "message";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudestaan";
  $id = "message";
 }
}

if($edit_link || $edit_link == "0") {
 if($pwd == $pword) {
  $id = "modify_link";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudestaan";
  $id = "message"; }
}

if($edit_kategory || $edit_kategory == "0") {
 if($pwd == $pword) {
  $id = "modify_kategory";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudestaan";
  $id = "message"; }
 }

// Linkin muokkaus
if($save_edited_link) {
 if($pwd == $pword) {
  $name = str_replace("|", "", $name);
  $email = str_replace("|", "", $email);
  $sitename = str_replace("|", "", $sitename);
  $siteurl = str_replace("|", "", $siteurl);
  $sitedescription = str_replace("|", "", $sitedescription);
  $name = strip_tags($name);
  $email = strip_tags($email);
  $sitename = strip_tags($sitename);
  $siteurl = strip_tags($siteurl);
  $sitedescription = strip_tags($sitedescription);
  $sitedescription = stripslashes($sitedescription);
  $sitedescription = trim($sitedescription);
  $sitedescription = str_replace("\n", "<br>", $sitedescription);
  $data = file("data/$kategory.txt");
  rsort($data);
  $data[$rivi] = "$day|$pvm|$time|$name|$email|$sitename|$siteurl|$sitedescription\n";
  $fo = fopen("data/$kategory.txt", "w");
  flock($fo, 2);
  foreach($data as $row) {
   fputs($fo, $row);
  }
  flock($fo, 3);
  fclose($fo);
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudelleen";
  $id = "message";
 }
}

// Kategorian muokkaus
if($save_edited_kategory) {
 if($pwd == $pword) {
  $id = str_replace("ä", "a", $id);
  $id = str_replace("ö", "o", $id);
  $id = str_replace("å", "a", $id);
  $id = str_replace("!", "", $id);
  $id = str_replace("/", "", $id);
  $id = str_replace("<", "", $id);
  $id = str_replace(">", "", $id);
  $id = str_replace("#", "", $id);
  $id = str_replace("&", "", $id);
  $id = str_replace("$", "", $id);
  $id = str_replace("|", "", $id);
  $name = str_replace("|", "", $name);
  $description = str_replace("|", "", $description);
  $description = stripslashes($description);
  $description = trim($description);
  $description = strip_tags($description);
  $name = strip_tags($name);
  $id = strip_tags($id);
  $description = str_replace("\n", "<br>", $description);
  $data = file("data/kategoriat.txt");
  $data[$rivi] = "$id|$name|$description\n";
  $fo = fopen("data/kategoriat.txt", "w");
  foreach($data as $row) {
   fputs($fo, $row);
  }
  fclose($fo);
  $otsikko = "Kategoriaa muokattu";
  $teksti = "Kategoriaa muokattu onnistuneesti";
  $id = "message";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudelleen";
  $id = "message";
 }
}

// Tallennetaan muokatut ulkoasu ja asetukset
if($save_edited_settings) {
 if($pwd == $pword) {
  $add = "<?php\n\$font = \"$fontti\";\n\$font_size = \"$fontti_size\";\n\$font_color = \"$fontti_color\";\n\$font_color_link = \"$fontti_color_link\";\n\$bot_bg = \"$botti_bg\";\n\$top_bg = \"$toppi_bg\";\n\$border = \"$borderi\";\n\$border_style = \"$borderi_style\";\n\$border_color = \"$borderi_color\";\n\$pword = \"$pwordi\";\n\$max = \"$maxi\";\n\$width = \"$widthi\";\n\$align = \"$aligni\";\n\$body_bg = \"$body_bakki\"\n?>";
  $fo = fopen("config.php", "w");
  fwrite($fo, $add);
  fclose($fo);
  $otsikko = "Asetukset päivitetty";
  $teksti = "Asetukset ja ulkoasu on päivitetty onnistuneesti";
  $id = "message";
 }
 else {
  $otsikko = "Virhe";
  $teksti = "Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu ensin sisään ja yritä uudestaan";
  $id = "message";
  }
}

// Html koodi
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
    <title>JLinks v.1.0</title>
    <?php
	 include("style.php");
	?>
</head>

<body>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>">Selaa linkkejä</a>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=new">Lisää uusi linkki</a>
	<?php
	if($pwd == $pword) {

	?>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=add_kategory">Lisää kategorioita</a>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=del_kategory">Poista kategorioita</a>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=edi_kategory">Muokkaa kategorioita</a>
    <a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=edit_layout">Muokkaa ulkoasua ja asetuksia</a>
	<?php }
	 else {?>
	 <a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=admin">Admin</a>
	 <?php }?>
	 </td>
  </tr>
</table><br>

<?php
if($id == "message") {?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b><?php print $otsikko;?></b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala"><?php print $teksti;?></td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
</table>
<?php }
elseif($id == "edit_layout") {
 if($pwd == $pword) {?>
<form action="<?php print $PHP_SELF;?>" method="post">
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Muokkaa ulkoasua ja asetuksia:</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">Fontti:</td>
	<td class="ala2" width="<?php $koko = ($width / 2); print ("$koko%");?>"><input type="text" name="fontti" value="<?php print $font;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Fontin väri:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="fontti_color" value="<?php print $font_color;?>">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Fontin koko:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="fontti_size" value="<?php print $font_size;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Reunuksen leveys:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="borderi" value="<?php print $border;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Reunuksen tyyli:</td>
	<td class="ala2">
	<select name="borderi_style">
	<option value="solid"<?php if($border_style == "solid") { print " SELECTED"; }?>>Solid</option>
	<option value="dotted"<?php if($border_style == "dotted") { print " SELECTED"; }?>>Dotted</option>
	<option value="double"<?php if($border_style == "double") { print " SELECTED"; }?>>Double</option>
	</select>
	</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Reunuksen väri:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="borderi_color" value="<?php print $border_color;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Taulukon leveys:</td>
    <td class="ala2"><input type="text" name="widthi" value="<?php print $width;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Taulukon align:</td>
	<td class="ala2">
	<select name="aligni">
	<option value="left"<?php if($align == "left") { print " SELECTED"; }?>>Left</option>
	<option value="center"<?php if($align == "center") { print " SELECTED"; }?>>Center</option>
	<option value="right"<?php if($align == "right") { print " SELECTED"; }?>>Right</option>
    </select>
	</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Linkin väri:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="fontti_color_link" value="<?php print $font_color_link;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Otsikon taustaväri:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="toppi_bg" value="<?php print $top_bg;?>">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Taulukon alaosan taustaväri:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="botti_bg" value="<?php print $bot_bg;?>">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun taustaväri:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="body_bakki" value="<?php print $body_bg;?>">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Admin osion salasana:</td>
	<td class="ala2"><input type="password" name="pwordi" value="<?php print $pword;?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Montako viestiä per sivu:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" value="<?php print $max;?>" name="maxi"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2"><input type="submit" value="Tallenna uudet asetukset" name="save_edited_settings"></td>
  </tr>
</table>
</form>
 <?php
  }
}
elseif($id == "edi_kategory") {
 if($pwd == $pword) {?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Muokkaa kategorioita</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php
  $file = file("data/kategoriat.txt");
  $count = count($file);
  for($u=0; $u<$count; $u++) {
   $entry = explode("|", $file[$u]);?>
  <tr>
    <td class="ala"><a href="<?php print $PHP_SELF;?>?edit_kategory=<?php print $u;?>"><?php print $entry[1];?></a> -<?php print $entry[2];?></td>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
  </tr>
<?php
  }
  print "</table>\n";
 }
}

elseif($delete !="") {
 if($pwd == $pword) {?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Vahvista linkin poisto</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">
	<p>Haluatko varmasti poistaa linkin <?php print $link;?>?</p>
	</td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?delete_link=<?php print $delete;?>&kategory=<?php print $kategory;?>"><b>Kyllä</b>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?kategory=<?php print $kategory;?>&pg=<?php print $pg;?>">Ei</a>
	</td>
	<td class="ala2">
	&nbsp;
	</td>
  </tr>
</table>
<?php
 }
}
elseif($id == "modify_link") {
 if($pwd == $pword) {
  $data = file("data/$kategory.txt");
  rsort($data);
  $info = explode("|", $data[$edit_link]);?>
<form action="<?php print $PHP_SELF;?>" method="post">
<input type="hidden" name="time" value="<?php print $info[2];?>">
<input type="hidden" name="pvm" value="<?php print $info[1];?>">
<input type="hidden" name="day" value="<?php print $info[0];?>">
<input type="hidden" name="kategory" value="<?php print $kategory;?>">
<input type="hidden" name="rivi" value="<?php print $edit_link;?>">
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Muokkaa linkkiä</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">Nimi:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="name" value="<?php print $info[3];?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">E-Mail:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="email" value="<?php print $info[4];?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun nimi:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="sitename" value="<?php print $info[5];?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun URL:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="siteurl" value="<?php print $info[6];?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun selostus:</td>
	<td class="ala2"><textarea name="sitedescription" cols=30 rows=10><?php print str_replace("<br>", "\n", $info[7]);?></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2"><input type="submit" value="Muokkaa linkkiä" name="save_edited_link"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php
 }
}
elseif($id == "modify_kategory") {
 if($pwd == $pword) {
  $data = file("data/kategoriat.txt");
  $info = explode("|", $data[$edit_kategory]);
  ?>
<form action="<?php print $PHP_SELF;?>" method="post">
<input type="hidden" name="rivi" value="<?php print $edit_kategory;?>">
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Muokkaa kategoriaa</b></center>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">Kategorian id:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="id" value="<?php print $info[0];?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Kategorian koko nimi:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="name" value="<?php print $info[1];?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Kategorian selostus:</td>
	<td class="ala2"><textarea name="description" cols=30 rows=10><?php print str_replace("<br>", "\n", $info[2]);?></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2">Jos et halua että kaikki kategoriassa olevat linkit häviävät, niin älä muokkaa kategorian id: tä.</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2"><input type="submit" value="Muokkaa kategoriaa" name="save_edited_kategory"></td>
  </tr>
</form>
<?php
 }
}
elseif($id == "new") {?>
<form action="<?php print $PHP_SELF;?>" method="post">
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
     <td class="top"><center><b>Lisää linkkisi</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">Kategoria*:</td>
	<td class="ala2">
	<select name="kategory">
	<?php
	$file = file("data/kategoriat.txt");
	$count = count($file);
	for($u=0; $u<$count; $u++) {
	 $entry = explode("|", $file[$u]);
	 print "<option value=\"$entry[0]\">$entry[1]</option>\n";
	}?>
	</select>
	</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Nimesi*:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="name"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">E-Mailisi:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="email">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun nimi*:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="sitename">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun URL*:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="siteurl" value="http://">
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Sivun selostus*:</td>
	<td class="ala2"><textarea name="sitedescription" cols=30 rows=10></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2">Kaikki * merkillä varustetut kohdat ovat pakollisia.</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2"><input type="submit" value="Lisää linkkisi!" name="new"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php }
elseif($id == "admin") {?>
<form action="<?php print $PHP_SELF;?>" method="post">
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Kirjaudu sisään admin osioon</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">Salasana:</td>
	<td class="ala2"><input type="password" name="pass"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2"><input type="submit" value="Login" name="login"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php }
elseif($id == "del_kategory") {
 if($pwd == $pword) {?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Poista kategorioita</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php
$file = file("data/kategoriat.txt");
$count = count($file);
for($u=0; $u<$count; $u++) {
 $entry = explode("|", $file[$u]);?>
  <tr>
    <td class="ala"><a href="<?php print $PHP_SELF;?>?del_kategory=<?php print $u;?>&kategoria=<?php print $entry[0];?>"><?php print $entry[1];?></a> -<?php print $entry[2];?></td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
<?php }
  print "</table>\n";
  }
}
  if(isset($del_kategory) && isset($kategoria)) {
   if($pwd == $pword) {?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
   <tr>
     <td class="top"><center><b>Vahvista kategorian poisto</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">
	<p>Poistetaanko kategoria <?php print $kategoria;?></p>
	</td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?delete_kategory=<?php print $del_kategory;?>&kategoria=<?php print $kategoria;?>"><b>Kyllä</b></a>
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?id=del_kategory">Ei</a>
	</td>
	<td class="ala2">
	&nbsp;
	</td>
  </tr>
</table>
<?php
 }
}
elseif($id == "add_kategory") {
 if($pwd == $pword) {?>
<form action="<?php print $PHP_SELF;?>" method="post">
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Lisää uusi kategoria</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="ala">Kategorian id:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="id"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Kategorian koko nimi:</td>
	<td class="ala2"><input type="text" name="name"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Kategorian selitys:</td>
	<td class="ala2"><textarea name="description" cols=30 rows=10></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2">Kaikki kohdat ovat pakollisia</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2">Kategorian id <b>ei</b> saa sisältää skandinaavisia merkkejä, eikä muitakaan erikoismerkkejä. Tämä siksi että JLinks tekee uuden tiedoston jonka nimi on id kenttään laitettu arvo.</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">&nbsp;</td>
	<td class="ala2"><input type="submit" value="Lisää kategoria" name="new_kategory"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php
 }
}
elseif($kategory !="" && empty($id) && empty($edit_link) && empty($query)) { ?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="mini">
<?php
 $file = "data/$kategory.txt";
 $data = file($file);
 rsort($data);
 $msgs = count($data);
 if( ! $page ) { $page = 0; }
 if( $page == 0 ) { print("<span style=\"font-color:dimgray\"><s>« Edellinen</a></s></span>"); }
 else { $tmp = $page -1; print("<a href=\"$PHP_SELF?kategory=$kategory&page=$tmp\">&laquo Edellinen</a>"); }
 $tmp = $page * $max  + $max;
 print (" ");
 if ($msgs > $tmp){ $tmp = $page + 1; print ("<a href=\"$PHP_SELF?kategory=$kategory&page=$tmp\">Seuraava »</a>"); }
 else { print "<span style=\"font-color:dimgray;\"><s>Seuraava »</s></span>"; }
 print "</td>\n";
 print "</tr>\n";
 print "</table>\n";

 $f = $page * $max;
 $l = $page * $max + $max;
 if ( $l > $msgs ) {  $l=$msgs; }

 for ($u=$f; $u<$l; $u++) {
  $entry = explode("|", $data[$u]);
  ?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpaddign="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><a href="<?php print $entry[6];?>"><b><?php print $entry[5];?></b></a></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
 <?php if($pwd == $pword) {?>
  <tr>
	<td class="ala">
	<span class="mini">
	[ <a href="<?php print $PHP_SELF;?>?edit_link=<?php print $u;?>&kategory=<?php print $kategory;?>">Muokkaa</a> <a href="<?php print $PHP_SELF;?>?delete=<?php print $u;?>&kategory=<?php print $kategory;?>&link=<?php print $entry[5];?>">Poista</a> ]
	</span>
	</td>
	<td class="ala2">
	&nbsp;
	</td>
  </tr>
  <?php }?>
  <tr>
    <td class="ala">
	<?php print $entry[7];?>
	</td>
	<td class="ala2">
	&nbsp;
	</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Lisätty: <?php print $entry[0];?> <?php print $entry[1];?> kello <?php print $entry[2];?></td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="ala">Lisääjä: <a href="mailto:<?php print $entry[4];?>"><?php print $entry[3];?></a></td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
</table>
<?php
   }
 }
elseif(empty($kategory) && empty($del_kategory) && empty($delete_kategory) && empty($id) && empty($pg) && empty($delete) && empty($edit_link))  {?>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="top"><center><b>Selaa kategorioita</b></center></td>
  </tr>
</table>
<table align="<?php print $align;?>" width="<?php print $width;?>" cellpadding="0" cellspacing="0">
 <?php
 $file = file("data/kategoriat.txt");
 $count = count($file);
 for($u=0; $u<$count; $u++) {
  $entry = explode("|", $file[$u]);?>
  <tr>
    <td class="ala">
	<a href="<?php print $PHP_SELF;?>?kategory=<?php print $entry[0];?>"><?php print $entry[1];?></a>
    <span class="mini">(<?php $data = file("data/$entry[0].txt"); $links = count($data);  print ("$links");?>)</span> -<?php print $entry[2];?>
	</td>
	<td class="ala2">&nbsp;</td>
  </tr>
<?php
 }
 print "</table>";
}
?>
</body>
</html>

config.php

<?php
$font = "verdana";
$font_size = "13px";
$font_color = "#000000";
$font_color_link = "#000000";
$bot_bg = "#FFECCB";
$top_bg = "#FEBE4E";
$border = "1px";
$border_style = "solid";
$border_color = "#000000";
$pword = "admin";
$max = "5";
$width = "100%";
$align = "center";
$body_bg = "#FFFFFF"
?>

style.php

<?php
include ("config.php"); // Sisällytetään asetukset
?>
	<style type="text/css">
	BODY {
	 background-color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	table {
	 font-family:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 font-size:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	.ala {
	 background-color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 border-left:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 border-bottom:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	.ala2 {
	 background-color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 border-right:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 border-bottom:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	input {
	 font-family:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 font-size:11px;
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	select {
	 font-family:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 font-size:11px;
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	textarea {
	 font-family:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 font-size:11px;
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	.top {
	 background-color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 border:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	}
	.mini {
	 font-family:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 font-size:11px;
	}
	a:link {
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 text-decoration:underline;
	 font-size:11px;
	}
	a:visited {
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 text-decoration:underline;
	 font-size:11px;
	}
	a:active {
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 text-decoration:underline;
	 font-size:11px;
	}
	a:hover {
	 color:OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr--OP-php-hax;
	 text-decoration:none;
	 font-size:11px;
	}
	</style><?php print $body_bg;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-1-OP-php-hax<?php print $font;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-2-OP-php-hax<?php print $font_size;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-3-OP-php-hax<?php print $font_color;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-4-OP-php-hax<?php print $bot_bg;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-5-OP-php-hax<?php print "$border $border_style $border_color";?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-6-OP-php-hax<?php print "$border $border_style $border_color";?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-7-OP-php-hax<?php print $bot_bg;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-8-OP-php-hax<?php print "$border $border_style $border_color";?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-9-OP-php-hax<?php print "$border $border_style $border_color";?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-10-OP-php-hax<?php print $font;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-11-OP-php-hax<?php print $font_color;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-12-OP-php-hax<?php print $font;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-13-OP-php-hax<?php print $font_color;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-14-OP-php-hax<?php print $font;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-15-OP-php-hax<?php print $font_color;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-16-OP-php-hax<?php print $top_bg?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-17-OP-php-hax<?php print "$border $border_style $border_color";?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-18-OP-php-hax<?php print $font;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-19-OP-php-hax<?php print $font_color_link;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-20-OP-php-hax<?php print $font_color_link;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-21-OP-php-hax<?php print $font_color_link;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-22-OP-php-hax<?php print $font_color_link;?>OP-php-hax-76yghj8976taghsdjju876tr-23-OP-php-hax

Miko [07.04.2002 14:11:42]

#

Onko tässä koodinpätkän lisääjässä jotain vikaa? Tonne tuli jotain ylimääräisiä " merkkejä.

No... Jos ton haluu zippinä, niin käväiskää:
http://koti.mbnet.fi/~mikko25/jlinks.zip

vipemype [07.04.2002 17:28:35]

#

On vikaa

(nimetön) [07.04.2002 18:40:14]

#

Juu

Heikki [07.04.2002 19:08:25]

#

Koska vika korjataan?

snakari [08.04.2002 19:29:32]

#

Tähän mennessä isoin koodinpätkä!
Kuin ei jaksa kokeilla, niin voiko joku kertoo mitä ominaisuuksii täs on?

Miko [08.04.2002 19:57:03]

#

No ensinnäkin linkkien lisäys.
Sitten tietysti linkkien poisto ja muokkaus.
Linkit voidaan tallentaa eri kategorioihin, eli linkit pysyvät järjestyksessä.
Sitten tietenkin kategorioiden muokkaus ja poisto.
Asetuksien vaihto admin osiosta.
Värien vaihto admin osiosta...
Hmmm... Mitäs muuta siinä olikaan...
Niin ja kategorian vieressä näkyy siinä olevien linkkien määrä.

Isohko, mutta lyhyessä ajassa tehty... Kesti yhden sunnuntain tehdä toi. Tosin testailuun ja korjailuun meni hiukan aikaa.

Olisi muuten ihan kiva saada tietää, että toimiiko tuo edes?

snakari [11.04.2002 15:24:28]

#

Ton sais tehtyä lyhyemmällä koodilla.
EN jaksa kokeilla

StiNgeR [24.04.2002 14:32:42]

#

Itse olen tehnyt about täysin vastaavan skriptin, mutta sen pituus on kyllä selkeästi puolet pienempi... Tuossa on pajlon sellaisia kohtia, jotka olisi kannattanut tehdä erillisillä include-tiedostoilla taikka funktioilla.

joku aloittelija [11.06.2002 15:21:08]

#

tsekatkaa PHPlinkit:
http://phpstudio.datanator.net

Ville [18.09.2002 17:46:39]

#

Kyllä toi toimii :-)

Marlboroman [15.04.2004 15:58:35]

#

Tätä on varmaan mahdoton saada toimiin windowsissa? :D

lahtis [15.06.2004 21:16:39]

#

tein tuohon sellaisen scriptin joka näyttää kaikki linkit samalla sivulla kategoria järjästyksessä (laatikoissa). Hyvin toimii ainakin linuxilla.

lahtis [06.07.2004 22:38:20]

#

kuinka saisi lisää artikkelin id:n tulostumaan päiväyksen ja kellon ajan mukaan?
Ja kuinka miten katogorian saisi tallentumaan aina ensimmäiseksi?

oopee89 [09.01.2005 09:47:25]

#

En saa toimimaan...
Varmaan oikissa jotain häikkää...

elmoep [07.03.2005 16:21:26]

#

Ois hyvä jos ois uloskirjautumis linkki tms.

aeolus [28.04.2005 06:38:23]

#

hieno ja yksinkertainen :)

aeolus [28.04.2005 06:53:54]

#

lainaus:

Miksi tulee tälläistä kun avaa jlinks.php:n?<br><br><br>Warning: file("data/kategoriat.txt") - Permission denied in /blaablaablaa/jlinks.php on line 764<br> (<br>Warning: file("data/.txt") - Permission denied in /blaablaablaa/jlinks.php on line 771<br>1) - <br>

joo mulla sama.

v0q [09.06.2005 19:31:59]

#

lainaus:

lainaus:

Miksi tulee tälläistä kun avaa jlinks.php:n?<br><br><br>Warning: file("data/kategoriat.txt") - Permission denied in /blaablaablaa/jlinks.php on line 764<br> (<br>Warning: file("data/.txt") - Permission denied in /blaablaablaa/jlinks.php on line 771<br>1) - <br>

joo mulla sama.

Eikös Permission denied viittaa käyttöoikeuksien puutteeseen ? ;) Jos vaikka kokeilisitte CHMOD :lla vähän suurentaa oikeuksia noille tiedostoille tj. Luultavasti toimii en oo varma :P

stere [20.07.2005 15:30:31]

#

JUHIQIWSW

stere [20.07.2005 15:31:27]

#

http://koti.mbnet.fi/sllz/fi/JLinks/jlinks.php

stere [20.07.2005 16:15:27]

#

ku kirjaudun ni ei tapahdu mitää, se vaa heittää mut jlinks.php sivulle..

Miku [13.11.2005 17:54:48]

#

etkö osannu vaikeemmin tehä?
tämmöstä purkkapaskaa näkee melkoharvoin


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta