Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: MyFormail 0.5 BETA

Sivun loppuun

Segate [19.03.2002 17:14:26]

#

En kamalasti panostanut tähän.
Toivoisin että toimisi tää mun eka scripti.
Kommentteja pliis!

Form.php

<html>
<head>
<title>FormMail</title>
</head>
<body>
<form method="POST" action="post.php">
 Otsikko:<br>
  <input type="text" name="otsikko">
  <br>
  Palaute:<br>
  <textarea name="palaute" rows="5" cols="40">
  </textarea>
  <br>
  <input type="submit" value="Lähetä!">
</form>
</body>
</html>

Post.php

<html>
<head>
<title>Post.php</title>
</head>
<body>
  <?php
  mail(
        Osoite@mihin.lähetetään,
        $otsikko,
        $palaute
        );
  ?>
</body>
</html>

Segate [20.03.2002 08:24:22]

#

Tuli tesmattua kuinka tää postaus juttu toimii.

Segate [20.03.2002 15:57:31]

#

Pitäis toimia.
Jos ei niin ilmoita!

Miksu [20.03.2002 17:19:37]

#

No kakka, mä tarttisin just tollasta, tota harmi ku ei oo tuolla EasySpace:ssä php-tilaa(???), muuten toi olis luultavasti päässy mun sivuille ja se olis saanu julkisuutta. Eli en siis voi testata tuota... :(

Segate [20.03.2002 21:53:01]

#

No voi harmi.
Kiva että joku olis tarvinnut mun ekaa skriptiä. Kiitos kuitenkin sanoista.
Pitkästä/Ensimmäistä kertaa olen saanut kehuja minun skripteistä.
Muuten jos kiinnostaa niin hae kotisivutilaa täältä:http://www.dynamiitti.net

Pitäis olla php tuki.

snakari [22.03.2002 14:49:29]

#

Ei nyt mikään erikoinen, mutta ajaa asiansa

Segate [23.03.2002 17:37:10]

#

Niin ajaa.

blaah [25.03.2002 00:51:53]

#

Ei toimi...erroria tuppaa.

Veltto [29.03.2002 21:12:05]

#

Toimii hyvin. Tarvitsinki just tollasta.

Sano sivujes osote [01.04.2002 14:59:10]

#

Sano sivujes osote.
http://www.vedenkeitin.com

Tuolta saa uusimman version.

E.M.P [16.05.2002 21:47:19]

#

Kyllä täytyy kehua, vaikka ton tekee itse parissa minuutissa niin tuo on ehkä kätevin skripti sitten tämän:

<?php
$ip = fopen( "ipeet.dat","a");
fwrite($ip, $REMOTE_ADDR);
fclose( $ip );
?>

Muovi [29.07.2002 18:15:03]

#

Hyvin toimii :)

Muovi [29.07.2002 18:18:25]

#

Oho, Erroria pistää tuossa "post.php" .. :|

(nimetön) [04.08.2002 21:39:48]

#

kokeilen tota myöhemmin. jos toi on sellanen palaute lomake juttu, ilman sähköpostia?

Ville [19.09.2002 14:27:02]

#

Tällänen errori tuli:
Parse error: parse error, unexpected '@' in c:\koti\viinet\vilunet\post.php on line 10


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta