Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Sivusto Hallinta 0.1

Sivun loppuun

Niko [05.03.2002 11:09:23]

#

Tässä (pieni) sivuston hallinta scripti.
Asennus
Chmod 777 Scriptin Kansio
Chmod 777 Data
Chmod 777 .htpasswd (salasana tiedosto) !Salasanat Tallennetaan Ilman Cryptausta! kannataa muutta mutta säilytä .ht alku nimettäin apache ei näytä niitä oletuksena.

Palaute on erittäin tervetullutta osoitteeseen
niko.pahajoki@kanetti.com / nikopa2001@yahoo.com

hallinta.php

<?php
$auth = false;

if (isset( $PHP_AUTH_USER ) && isset($PHP_AUTH_PW)) {


    $filename = './.htpasswd';
    $fp = fopen( $filename, 'r' );
    $file_contents = fread( $fp, filesize( $filename ) );
    fclose( $fp );

    $lines = explode ( "\n", $file_contents );

    foreach ( $lines as $line ) {

        list( $username, $password ) = explode( ':', $line );

        if ( ( $username == "$PHP_AUTH_USER" ) &&
             ( $password == "$PHP_AUTH_PW" ) ) {
            $auth = true;
            break;

        }
    }

}

if ( ! $auth ) {
print "Kirjautuminen Hallintaan";
print "<form method=\"post\">";
print "Käyttäjä Nimi: <input type=\"text\" name=\"PHP_AUTH_USER\" value=\"$PHP_AUTH_USER\"><br>";
print "Salasana: <input type=\"password\" name=\"PHP_AUTH_PW\" value=\"$PHP_AUTH_PW\"><br>";
print "<input type=\"submit\" value=\"Kirjaudu -->\"><br>";
print "</form>";
} else {

if ($ti == "") { $ti = "oletus"; }
include ("./data/".$ti.".php");
print "Sivusto Hallinta 0.1v<br>";
print "Muokkaat Tällä Hetkellä Tiedostoa: $ti.php<br>";
print "<form method=\"post\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_USER\" value=\"$PHP_AUTH_USER\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_PW\" value=\"$PHP_AUTH_PW\"><br>";
print "Tiedosto: <select size=\"1\" name=\"ti\">";
print "<option>$ti</option>";
include ("./alueet.php");
print "</select>.php<br>";
print "<input type=\"submit\" value=\"Vaihda Tiedosto ->\">";
print "</form>";
print "<form method=\"post\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_USER\" value=\"$PHP_AUTH_USER\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_PW\" value=\"$PHP_AUTH_PW\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"tallenna\" value=\"k\">";
print "<input name=\"tie\" type=\"hidden\"value=\"$ti\">";
print "Alueen Otsikko: <input name=\"nim\" type=\"text\"value=\"$alue\">";
print "<br>";
print "Alueen Sisältö:<br><textarea rows=\"20\" name=\"sis\" cols=\"60\">$sisalto</textarea>";
print "<br><input type=\"submit\" value=\"Tallenna Muutokset->\">";
print "</form>";
print "<form method=\"post\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_USER\" value=\"$PHP_AUTH_USER\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_PW\" value=\"$PHP_AUTH_PW\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"lisaa\" value=\"k\">";
print "<br>Uuden Alueen Nimi: <input name=\"nim\" type=\"text\"value=\"\">";
print "<br><input type=\"submit\" value=\"Luo Alue->\">";
print "</form>";
print "<form method=\"post\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_USER\" value=\"$PHP_AUTH_USER\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"PHP_AUTH_PW\" value=\"$PHP_AUTH_PW\">";
print "<input type=\"hidden\" name=\"lisaak\" value=\"k\">";
print "<br>Käyttäjänimi: <input name=\"k\" type=\"text\"value=\"\">";
print "<br>Salasana: <input name=\"p\" type=\"password\"value=\"\">";
print "<br><input type=\"submit\" value=\"Luo Käyttäjä->\">";
print "</form>";
print "nayta.phpn koodi:";
print "<br><textarea rows=\"20\" name=\"sis\" cols=\"60\">";
include ("./../"."nayta".".php");
print "</textarea>";

if ($lisaa == "k") {
if ($nim == "") {
print "Anna Alueelle Edes Nimi";
}
$data = fopen( "./data/".$nim.".php", "w" ) or die("Ei Oikeutta");
$data2 = fopen( "./alueet.php", "a+" ) or die("Ei Oikeutta");
fputs( $data, "<?php \n" );
fputs( $data, "\$alue = \"Otsikko\"; \n" );
fputs( $data, "\$sisalto = \"Jotakin Turjaa\"; \n" );
fputs( $data, "?> \n" );
fputs( $data2, "<option>".$nim."</option> \n" );
print "Luodaan tiedosto $nim.php kansioon ./data<br>";
print "Lisätään Alueen tiedot tiedostoon alueet.php..<br>";
}
if ($lisaak == "k") {
$data3 = fopen( "./.htpasswd", "a+" ) or die("Ei Oikeutta");
fputs( $data3, "".$k.":".$p."\n" );
fputs( $data3, "\n" );
print "Lisätään Käyttäjn tiedot...<br>";
}

if ($tallenna == "k") {
$sis = str_replace("<br>", "", $sis);
$sis = ereg_replace("<<", "&lt;", $sis); // Kaksi Kertaa Ettei Tagien Kanssa Tule Probleemia
$sis = ereg_replace(">>", "&gt;", $sis); // Sama Juttu
$sis = str_replace("[u]", "<u>", $sis);
$sis = str_replace("[/u]", "</u>", $sis);
$sis = str_replace("[U]", "<u>", $sis);
$sis = str_replace("[/U]", "</u>", $sis);
$sis = str_replace("[i]", "<i>", $sis);
$sis = str_replace("[/i]", "</i>", $sis);
$sis = str_replace("[I]", "<i>", $sis);
$sis = str_replace("[/I]", "</i>", $sis);
$sis = str_replace("[b]", "<b>", $sis);
$sis = str_replace("[/b]", "</b>", $sis);
$sis = str_replace("[B]", "<b>", $sis);
$sis = str_replace("[/B]", "</b>", $sis);
$sis = str_replace("\n", "<br>", $sis);
$sis = str_replace("[hr]", "<hr>", $sis);
$sis = str_replace("[HR]", "<hr>", $sis);
$sis = str_replace("[li]", "<li>", $sis);
$sis = str_replace("[/li]", "</li>", $sis);
$sis = str_replace("[LI]", "<li>", $sis);
$sis = str_replace("[/LI]", "</li>", $sis);
$data = fopen( "./data/".$tie.".php", "w" )  or die("Ei Oikeutta");
fputs( $data, "<?php \n" );
fputs( $data, "\$alue = \"$nim\"; \n" );
fputs( $data, "\$sisalto = \"$sis\"; \n" );
fputs( $data, "?> \n" );
print "Tallennetaan tiedostoon $tie.php kansiossa ./data<br>";
print "<a href=\"hallinta.php?ti=$tie\">Takaisin</a><br>";
print "<a href=\"nayta.php?alue=$tie\">Katso Aluetta</a><br>";
}

}
print "© <a href=\"mailto:niko.pahajoki@kanetti.com\" title=\"Maillaa Tekijälle\">Niko Pahajoki</a> 2002";
?>

Salasanatiedosto

käyttäjänimi:salasana

nayta.php

<?php
$data = "admin/data"; // Elä laita viimeistä / merkkiä
if ($alue == "") { $alue = "oletus"; }
include ("./".$data."/".$alue.".php");
print "$alue<br>"; // Tulostaa Alueen Nimen
print "$sisalto<br>"; // Tulostaa Sisällön
?>

Niko [06.03.2002 15:15:58]

#

vaihda kaikki "" --> \"
ja
""$ --> "\$

Niko [06.03.2002 15:24:56]

#

vaihda kaikki "" --> \"
ja
""$ --> "\$

Hups [06.03.2002 15:25:22]

#

Painoin Resfeshiä :p

(nimetön) [07.03.2002 16:10:15]

#

Toi on kyllä ärsyttävä, siis ton lisäys jutun bugi!

Niko [07.03.2002 17:02:38]

#

Kyllä.

Heikki [14.04.2002 08:50:15]

#

Onko tohon tulossa korjausta (en jaksa muuttaa)

(nimetön) [16.05.2002 21:17:11]

#

"Onko tohon tulossa korjausta (en jaksa muuttaa)" et osaa muuttaa.

Pete I [14.08.2002 12:31:59]

#

vois laittaa niin, että samasta ip:stä ei voi lähettää vaikka 10 sek sisällä 2 kertaa.

drinn [02.09.2002 16:07:27]

#

Kiitoksia tuosta salasanakohdasta, nyt pääsen sentään vauhtiin oman Hallintajärjestelmän koodaamisessa. :)

djMiksu [13.02.2003 12:45:18]

#

Muuten hyvä mutta ihan s******** bugeja! Mä en viel osaa koodata php:tä paljon, mut jos tosta tulee joku korjaus niin ois ihan kiva...

viluri [13.02.2003 21:55:57]

#

|----|

T.M. [22.12.2003 22:37:00]

#

aika räkästä koodia... ja tallennat tiedostoon PHP-koodia... -5 pistettä

Juhis [09.02.2004 13:56:27]

#

Voi luoja mitä raiskausta..


:'(

kotsku [17.12.2004 18:25:36]

#

tää on hyvä... mut tietäiskö kukaan miten sais tähän viel skriptin jolla vois luoda uusia kansioita ja siirtää tiedostoja niihin???

Sayer [17.01.2006 19:55:06]

#

Pystyykö tuota koodia muuttamaan niin, että sillä voi tehdä html-tiedostoja?

Wee [07.09.2008 14:14:16]

#

Mikä ettei? Vaihda vain .php --> .html kaikkialla.

GrayMan [25.04.2010 17:13:03]

#

(nimetön) kirjoitti:

Toi on kyllä ärsyttävä, siis ton lisäys jutun bugi!

Mitä tu on olevinaan??????


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta