Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Raskas salasanasuojaus

Juhis [02.06.2007 14:48:44]

#

Tämä on aivan typerä salasanan suojaus, mutta toimii kuitenkin.
Hiemahkon raskas. Käyttäkää vaan sitä perinteistä md5() tai sha1() funkkaria salasanojen suojaamisessa.

Mutta jotta tämä olisi oikeasti toimiva, sotketaan salasanan sekaan hashiksi käyttäjänimikin :P

<?php

function megahash($pass, $user) {
	$length['pass'] = strlen($pass);
	$length['user'] = strlen($user);
	$password = md5(md5(crc32(sha1($pass).$length['pass'])).$user.crc32($length['user']+$length['pass']));
	$new_password = $password; $md5 = array();
	for($i=1;$i<=$length['pass']+$length['user']+200;$i++) {
		$md5[$i] = md5($user.md5(sha1($user.$i.md5($password[8].sha1($password[0])).$password[31])).$i);
		for($u=1;$u<=$length['pass'];$u++) {
			$md5[$i] .= md5($md5[$i].md5($md5[$i]).$password.$pass[0].base64_encode($user.md5($pass).$length['user']).hash("haval160,4", (($i*$u)-($u/$i)+crc32($u))).$pass[$length['pass']-1].(($i*$u)-($u/$i)+crc32($u)).$length['pass'].md5($password[5].$u));
			$md5[$i] .= crc32($user)+round(crc32($u*$i*(($length['user']*$u)/$u+$i).$user)/crc32(($u+$length['pass'])/$i)*(($length['pass']*$i)/$u+$length['user']));
			$md5[$i] .= md5($md5[$i].$md5).$user.sha1($user).round($u+$i/$length['user']).rad2deg($length['user']).hash("haval160,4", (($i*$u)-crc32(($u+$length['pass'])/$i)+crc32($u)));
		}
		$new_password .= md5(md5(crc32($md5[$i])).hash("MD5",hash("MD4",hash("haval160,4", $user.$i))).round($i*$u/$length['user']).$i.md5(sha1($length['pass']).$pass[$length['pass']-1]).$md5[$i].$user);
	}
	$count = count($md5);
	$new_password = $new_password.round(crc32($count)/$count*($length['user']/$length['pass'])).sha1($new_password);
	return md5(sha1(md5($new_password.crc32($length['pass'].$user).$password.$count.sha1($new_password).($length['user']+$length['pass']*$count))).$count);
}

echo megahash("salasana", "pentti peruskäyttäjä");
?>

moptim [03.06.2007 17:05:37]

#

Perkeleen leiska kuseksii taas.

moptim [03.06.2007 17:07:19]

#

Mutta ihan kivan näköinen, periaatteessa murtumatonhan tuo on. Aika helvetillisen näköinen joo.

moptim [03.06.2007 17:07:51]

#

Ja suolaus mukaan :D

Metabolix [07.06.2007 11:19:27]

#

Joo, välejä koodiin, ettei mene noin pitkiksi riveiksi.

Aika hirvitys. ;)

temu92 [29.07.2007 18:54:56]

#

Haha, tota ei murretakkaa ihan helposti :D

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta