Sika

Versio 2018-07-08

Sivut:


Oman tekoälyn testaamista varten lataa KilpailuProxy, lue sen ohjeet mukana tulevasta HTML-tiedostosta ja käynnistä tekoälysi sen avulla. Saat tekoälyn osoitteen, jonka voit syöttää tähän. Jos haluat käyttää useaa eri tekoälyä, voit käynnistää jokaiselle oman kappaleen KilpailuProxy-ohjelmasta, ja saat jokaiselle oman osoitteen.

Pelaajat

Asetukset

Pelin nopeus: siirtoa sekunnissa

Pelin säännöt

Sikaa voi pelata eri pelaajamäärillä ja erilaisilla korttipakoilla. Kilpailussa pelissä on kolme pelaajaa ja tavallinen 52 pelikortin pakka. Pelin alussa kortit ovat sekoitetussa umpipakassa eli kuvapuoli alaspäin. Päällimmäinen kortti käännetään kuvapuoli ylöspäin avopakan pohjaksi. Pelivuoro kiertää järjestyksessä.

Ensin pelaajan pitää lyödä kortti, joka on samaa maata kuin avopakan päällimmäinen kortti. Jos pelaajalla ei ole kädessään tällaista korttia, hän nostaa umpipakasta kortteja, kunnes saa sopivan kortin. Jos umpipakka loppuu, pelaaja joutuu nostamaan avopakasta päällimmäisen kortin sekä sitä seuraavia kortteja niin kauan, kuin ne ovat eri maata kuin avopakasta päällimmäisenä nostettu kortti. Avopakasta nostamisen jälkeen pelaaja ei lyö kortteja, vaan vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle.

Jos pelaaja saa lyötyä ensimmäisen kortin, hän saa seuraavaksi lyödä minkä tahansa muun kortin kädestään. Jos pelaajalla ei ole enää kortteja, hän nostaa kortin umpipakasta ja lyö sen. Jos umpipakka loppuu ja pelaajalla ei ole enää kortteja, hän voittaa.

Jos avopakka on vuoron alkaessa tyhjä, pelaaja lyö vain yhden vapaavalintaisen kortin kädestään.

Jos pelaajalla ei ole yhtään korttia ja umpipakka on loppunut ennen hänen vuoroaan, hän voittaa. Tyhjään käteen ei siis tarvitse nostaa kortteja avopakasta.

Pelin häviää se, jolla on viimeisenä kortteja kädessään vuoron vaihtuessa. Pelin häviää myös, jos 333 kierroksen jälkeen ei ole päässyt korteistaan eroon. Jos lyö sääntöjen vastaisen kortin tai keskeyttää pelin, häviää myös, ja silloin muut pelaajat yhdessä voittavat korteistaan riippumatta.

Pelin nopeus: siirtoa sekunnissa

Vuorossa oleva pelaaja näkyy korostettuna. Kortit nostetaan pelaajan käteen automaattisesti. Ihmispelaaja valitsee pelattavan kortin hiirellä klikkaamalla.


Voit katsella aiempaa peliä. Tähän tarvitaan JSON-data, joka näkyy pelisivun alareunassa ottelun päättyessä.

Pelin nopeus: siirtoa sekunnissa

Tiedosto:

Data: