Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Nettisivun sisällön muuttaminen kun käyttäjä on lähdössä

E1ss [12.12.2018 16:46:36]

#

Miten voin muuttaa nettisivun sisältöä kun oletan että käyttäjä on lähdössä? En siis hae mitään tekoäly ratkaisuja vaan ihan perus että hiiri liikkuu selaimen yläpalkkiin jolloin käyttäjä on valmiina painamaan rastia. Joillain sivuilla olen saanut popup mainoksia kun teen näin ja olisin kiinnostunut tietämään miten voin tehdä sen omalle sivulle. En ole ajatellut mitään mainostaa mutta ajatuksena on että etusivulla oleva "hi" muuttuu "bye" kun käyttäjä on lähdössä. Näin sivusta saisi enemmän ihmismäisen ja sitä kautta kiinnostavamman kun sisältö reagoi liikkeisiin. Teen nettisivua Reactilla joten css, javascript ja jsx kielinä.

Grez [12.12.2018 19:41:09]

#

No ihan vaan laittamalla tapahtumankäsittelijän hiiren liikkumistapahtumaan ja tekemään tarvittavat muutokset kun hiiren y-koordinaatti menee riittävän pieneksi.

document.onmousemove = function(e) { if (e.clientY < 20) { document.title='BYE!!'  } }

E1ss [12.12.2018 20:27:58]

#

Kiitos. Enpä arvannut että noin helppo.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta