Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: LitkuLasse

leipuri [04.09.2011 22:43:44]

#

On kaunis talvinen iltapäivä, kävelet kaupungin puistossa ja katselet luonnon kauneutta. Yhtäkkiä kaikki se kauneus häviää kun eteesi hyppää muuan mies. Hän kertoo olevansa Lasse Litku ja hän on kuulemma voittanut "pääpalkinnon" korttipelissä. Hänellä on kyseinen pääpalkinto hyppysissään, mutta kuinka kauan? Ehtiikö Lassi ottaa ryypyn tuota vaarallista juomaa, sen päätät sinä.

http://www.rajalanetti.com/artikkelit/items/litkulasse-10

tgunner [05.09.2011 01:42:45]

#

Ovatko voitto ja tappio varmasti oikein päin?

Metabolix [05.09.2011 13:33:31]

#

Plussia: Toimii Winellä ajettuna myös Linuxissa.

Miinuksia: Liian lyhyt. Ei tarjoa uutta enää kahden pelikerran jälkeen. Kohtuuttoman iso asennuspaketti (2,8 megaa) puhumattakaan itse asennuksesta (14 megaa) siihen nähden, että pelissä on vain kolme kuvaa ja 20 sekuntia audiota. Asennusohjelma ei kysy asennushakemistoa.

leipuri [05.09.2011 21:44:52]

#

Mitä ihmettä?! Liian lyhyt vai?! Oletko kokeillu sitä Sakarin villapaitapeliä (flash)? Toi on nimittäin saanut vaikutteita siitä, ei sen ole tarkoituskaan olla sen pidempi.

Tuon voi helposti kääntää myös suoraan Linuxillekkin mutta tuo käyttää windows.h kirjastoa, Linuxissa pitäis viritellä jokin SDL tms. ratkaisu siihen äänentoistoon.

Olen kyllä kokeillut Linuxilla tyyliin system("sndfile-play äänitiedosto"); mutta siinä on sellanen bugi että äänet toimii vain jos sen käynnistää konsolista, työpöydältä käynnistäessä ei toimi, se ei osaa ilmeisesti hakee niitä äänitiedostoja oikeesta paikasta.

(Sen luultavasti saisi toimimaan jos tekis asennusohjelman myös Linuxiin). (=

leipuri [05.09.2011 22:43:05]

#

Nyt löytyy myös natiivi Linuxversio. ;)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta