Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: Skede manageri

Sivun loppuun

Vilikki [16.02.2003 08:00:00]

#

Huomio! Tämä projekti on siirretty automaattisesti vanhasta projektijärjestelmästä. Aloitusviesti on projektin kuvaus sellaisena, kuin se oli 25.9.2004, ja seuraavat viestit siirtoon saakka ovat kommentteja.

Tähän tulee projektin kuvaus.

snakari [16.02.2003 17:18:54]

#

saa myös kommentoida :)

KimmoKM [16.02.2003 17:23:08]

#

Ihan kivalta näyttää. Milloinka voisi odottaa ensimmäistä julkaistua versiota?

snakari [17.02.2003 08:31:24]

#

hmm.. ehkä keväällä

Vilikki [18.02.2003 19:19:24]

#

Ihan kiva tämä kommentointi... joo, eka julkaisu voisi sijoittua ensi keväälle tai kesälle, muttei lyödä vielä mitään aikatauluja lukkoon...

anomizer [19.02.2003 22:40:04]

#

siis voiko siinä itse skeitata?

viluri [20.02.2003 16:45:33]

#

Ei vissiin sehän on managerointia :)

Vilikki [20.02.2003 17:35:45]

#

Joo, kyseessä on managerointipeli...

Vilikki [20.02.2003 17:36:46]

#

...eli ei voi (nykyään tulee vahingossakin tungettua "Joo":ta kaikkialle... :( )

CodeMan [26.02.2003 18:46:47]

#

Kiva idea :)

Petsku [10.03.2003 18:02:39]

#

Odotan innolla peliä. Rakastan manageripelejä ja skeittaan itekkin. Koittakaa saada se peli nopeesti valmiiks. Juoka kahvia niin paljon kun että jaksatte tehä pelii.

Vilikki [10.03.2003 19:31:50]

#

Enpä ole kahvinjuojia (ja kohta tänne kumminkin tulee pushpabon kertomaan kahvin tärkeydestä ;-D )... jolt colaa voisin kyllä juoda...

Petsku [13.03.2003 17:36:33]

#

Ei. Mut se vois auttaa.

Jesoft [21.03.2003 23:45:56]

#

Ihan kivalta näyttää!Millo valmistuu?

Vilikki [23.03.2003 21:29:20]

#

Suosittelen lukemaan vähän noita kommentteja... ;-D
...eli kenties kevään aikana...

Gwaur [30.03.2003 19:56:34]

#

Tossa kun on toi "Seuraava kisa 0 päivän päästä" niin pistäkää se tunnistamaan että "Seuraava kisa tänään"

Vilikki [01.04.2003 17:23:31]

#

Taitaa jo nykyään ollakin, vanha kuva vaan unohtanut...

TETRIS [02.04.2003 20:02:06]

#

Kuinkas iso tuosta mahtaapi tulla ku siihen on näköjään luvattu mp3 musat?

The Ohjelmoija [04.04.2003 16:45:41]

#

Miten QBasiciin voi liittää mp3 musaa?
P.S. Olen uusi rekisteröidyin eilen (3.4.2003)

Jesoft [04.04.2003 20:30:22]

#

Ööö...tos on tulossa osiossa tempun oppiminen ja valmiina osiossa taas temppujen oppiminen?siis voiks niit oppii vai ei?

Vilikki [04.04.2003 20:48:40]

#

Pistetään mukaan ehkä 2-3 mp3:sta ja sitten myös mahdollisuus tunkea siihen omia mp3:sia. Eli jää varmaan alle 10 mt:n. Muistaakseni temppujen oppiminen oli vasta aika buginen. Itse en ole noita tekstejä viime aikoina päivitellyt, enkä nyt äkkiseltään muistakaan sitä, mistä sitä pääsi muokkaamaan... korjaan joskus tuon tekstin, kun muistan, ellei joku muu ole sitten jo ehtinyt. Ja itse qbasicista käsin ei siis mp3:sia soiteta, vaan vb-ohjelmalla.

arcatan [06.04.2003 19:05:50]

#

Kyllä se on vieläkin 0 päivää seuraavaan kisaan (ainakin mun kuvissa jotka on otettu 3.4). Täytyypä korjata.

arcatan [06.04.2003 19:06:15]

#

Kyllä se on vieläkin 0 päivää seuraavaan kisaan (ainakin mun kuvissa jotka on otettu 3.4). Täytyypä korjata.

Temppujen oppiminen on toimiva (ainakin kohtuullisen)

Vilikki [07.04.2003 18:53:26]

#

Ähäkutti, korjasin itse.. ;-D

Gwaur [11.04.2003 13:30:20]

#

tehkää siihen silleenkin että "seuraava kisa huomenna" tjsp... :)

Vilikki [14.04.2003 20:54:54]

#

Tietysti, ei me ihan mitään tyhmiä olla... ;-D

arcatan [16.04.2003 18:19:33]

#

No johan Vilikki sen korjasinkin, noin se ainakin sanoo:

lainaus:

Ähäkutti, korjasin itse.. ;-D

Dj Wolf [22.04.2003 10:19:42]

#

Laittakaa myös pelistä versio ilman musiikkeja (eli antakaas modemisteillekin mahdollisuus imuroida tuotoksenne ;).

Tatu Peltola [22.04.2003 21:14:52]

#

Ja kuinkahan huonoa koodia siinä on?? Onhan niitä kokonaislukuja käytetty jos ei ole tarvittu liukulukuja? On hyvä kun pelit on nopeita :)

Vilikki [25.04.2003 15:57:29]

#

Tuo Dj_Wolfin idea on aika hyvä.

Tatu, on käytetty kokonaislukuja ja liukulukuja tarpeen mukaan. Koodi ei kamalan huonolta näytä (verrattuna siihen, kun tatu oli ryhmässä...) ;-D

snakari [25.04.2003 16:01:15]

#

Vilikki on tälläkertaa aivan oikeassa.

arcatan [30.04.2003 09:38:56]

#

Joo, julkastaan vaan se musiikiton versio. Minä kannatan ainakin modemistina. Vaan kunhan nyt saataisiin joku versio edes ulos.

Ihan kohtuullista se soodikoodi on. Nopeudesta sen verran että lienee vähän liian hidas 486 33 MHz koneella. Sen sijaan PII 266 MHz-koneella se toimii ihan riittävän hyvin... (Tietysti ne PCX-kuvat pitäisi optimoida vaikka fooksi)

InvalidCo [01.06.2003 11:25:17]

#

En ole aivan varma...noi MP3:t voisi ehkä soittaa DOS:sin kautta VB:n kontrollilla! Jos kutsut niitä SHELLin kautta, niin avaappa notepadilla se DLL jolla aiot avata tiedoston, ja poista sieltä se kohta, jossa lukee "This program cannot be run in dos mode" ja sen ympäriltä vähän koodia. Toinen (ja varmaan helpompi) vaihtoehto on etsiä QB:lle Windows-simulaattori netistä.

Petsku [04.06.2003 14:47:58]

#

Koittakaa saada se perkele jo valmiiks.

snakari [04.06.2003 23:15:06]

#

PC-Master, mitä haittaa jos taustalla soi mp3set ihan windowssin kautta?
Petsku, kokoajan

Gwaur [11.06.2003 01:39:22]

#

snakari, voi siitä ollakki haittaa. :) jos jollain vaikka ei oo windowsii

Jakezu91 [15.06.2003 19:48:24]

#

Odotan peliä innolla, pidän manageripeleistä, ja skeittaan(huonosti tosin...)

thefox [20.06.2003 23:37:04]

#

PC-Master horisee kyllä ihan omiaan.

Gix [28.06.2003 22:46:30]

#

Missäs vaiheessa peli on nyt, onko mitään uutta tullu?

Vilikki [04.07.2003 15:48:59]

#

Ei ole kauheammin kesän mittaan paljon uutta tullut.

Meitsi [08.07.2003 12:17:27]

#

Siis onks toi pelkkä manageri, vai voiks siin skeittaa ite?

Vilikki [08.07.2003 22:32:00]

#

No, asiaa kysyttiin jo tuossa aiemminkin, eli ei voi skeitata itse.

arcatan [17.07.2003 21:03:54]

#

Ei ole peli tosiaan liiaksi edistynyt... Olen juuri tekemässä erittäin massiivista muutosta, jonka ansiosta peli on helpompi koodata ja jonka ansiosta peliin mahdollisesti lisätään myös useamman ihmispelaajan tuki...

Jakezu91 [20.07.2003 22:31:50]

#

Kestääkö ton valmistus viä kauan????

RautaNokka [23.07.2003 11:17:52]

#

eipä o kahteen kuukauteen kuulunut mitään :( Odotan kyllä innolla. Ettekai sentään lomaa vietä skede managerin höijät!? :p

tejeez [23.07.2003 11:59:42]

#

Kyllä se äänen soittaminen onnistuu QB.stä OUTeilla, pitää vain tietää mitä lähettää ja mihin porttin =)

samii [24.07.2003 13:52:09]

#

ei taida ilmestyä ;D

Vilikki [26.07.2003 17:22:33]

#

Tulee tulee, ajankohdasta ei ole vaan tietoa. Kesällä on vain niin pirun paljon kaikenlaista, mikä haittaa, esim. tälläkin viikolla taisi tietääkseni kolme meistä olla jossain päin matkalla, ainakin osan viikkoa. Jo projektin alkaessa ajattelin, että tarvittaessa teen tämän projektin vaikka yksin loppuun (paitsi että ei kaikki kyllä ole tätä jättämässä :P), vaikkei tästä nyt välttämättä mikään ihmeellisempi peli tulisikaan.

Vilikki [26.07.2003 17:24:12]

#

lisäys äskeiseen, unohtui kirjoittaa tuon lauseen jälkeen: Eli projektin ilmestymisestä ei pitäisi olla huolta, varmasti joskus ilmestyy...

RautaNokka [27.07.2003 16:53:27]

#

Tuolla ylhäällä kun on tuo 'Projektin kotisivut', niin se linkki ei toimi...Onko DSwordin puoliviralliset Skedemanageri sivut, ainoat? Jos on niin tehkääpä äkkiö projektille kunnon sivut!

Vilikki [27.07.2003 23:22:02]

#

Ai ai... liekö sitten snakari mennyt poistelemaan, vai mikähän lie. No, dswordin skede manageri-sivu on kyllä melkein antoisampi sivusto kun itse projektin kotisivut. Täytyy selvitellä tuo asia. Niin, ja tejeezille vielä että kylläpä muuten, mutta mp3:sten purku vie niin paljon aikaa että ei tehdä qb:n kautta. Wavit taas vievät liiaksi tilaa.

Gwaur [28.07.2003 01:10:49]

#

ääRÄr, ette vois hitaammin tehdä

RautaNokka [28.07.2003 16:25:33]

#

Tehkäää skedelle kunnon kotisivut, joita sitten päivittelette useammin kuin DSwordin sivuja...

Meitsi [12.08.2003 18:11:07]

#

Ei kai ne temput oo mitää tyyliin: liuku käsikaiteeseen laudan keskiosalla

Vilikki [12.08.2003 19:00:29]

#

Eli jos tuosta nyt käsitin niin ei, tempuille ei tule mitään tökeröjä suomennoksia, vaan ihan alkuperäisillä nimillään (ollie, kickflip...)

RautaNokka [13.08.2003 21:05:59]

#

jotenkin tuntuu sitlä ettei tuo tule koskaan valmistumaan, ei millään pahalla....

RautaNokka [18.08.2003 17:20:12]

#

alkaa jo pikkasen ärsyttämään kun ei tuu mitään versiota :D sen verran innolla osotelaan...

tejeez [22.08.2003 19:50:08]

#

millon tää tulee valmiiks ;|

ZiGi [30.08.2003 22:53:56]

#

Hei Simo Alanny Tirvoo Sitä Skirmaa

tejeez [01.09.2003 13:08:15]

#

ZiGi.. ??

arcatan [04.09.2003 19:12:52]

#

lainaus:

Tehkäää skedelle kunnon kotisivut, joita sitten päivittelette useammin kuin DSwordin sivuja...

The big problem: mitä sinne kuuluisi tunkea?

Vilikki [05.09.2003 17:03:22]

#

lainaus:

The big problem: mitä sinne kuuluisi tunkea?

Pieni selostus itse pelistä, screenshotteja ja keskustelu. Kaikki nämä ovat tosin jo täällä, ei liene vielä tarpeellista tehdä skede managerille sivuja (paitsi sitten luultavasti kun pelikin valmistuu)

TETRIS [15.09.2003 15:27:41]

#

muuten kauanko tätä skede manageriä on tehny?

Vilikki [17.09.2003 22:28:44]

#

Viime syksynä aloiteltiin, eli itseasiassa aika pitkään. Tuossa joskus joulun alla (vai olikohan aikaisemmin, en muista) pistettiin koodi kokonaan uusiksi. Muutokset helpottivat pelin tekoa jonkin verran.

Jesoft [20.09.2003 22:53:49]

#

Nopeuttakaa sitä jo vähän,tohon nimeen tulee koht hämähäkin verkkoi

rndprogy [21.09.2003 15:03:18]

#

ni pitiksen olla viime keväänä vai vast ens keväänä valmis.
Sitähä on vasta n.60 prossaa valmis

Jakezu91 [09.10.2003 14:52:05]

#

Että kun kestää....

maratti [13.10.2003 18:16:51]

#

Juu olis kyllä kiva jos sai väli aika version siittä sai testailla sitä!

rndprogy [21.10.2003 17:22:38]

#

Viis äijää tekemäs eikä oo kuukaudes yhtään edistyny. Taitaa projektin kehitys olla jäädytetty...

Vilikki [24.10.2003 22:24:52]

#

Projektisivua ei vaan kovin usein päivitellä (päivittäisin nimittäin juuri nyt, jollei olisi taas unohduksissa projektisivun hallinta, luultavasti huomenna päivittelen). Toisekseen projektin kehitysnopeus ei yhtään nopeudu, vaikka porukkaa olisi 500, koska vuorottelemme koodia tietyssä järjestyksessä. Kaikki eivät tietenkään voi olla häsläämässä saman koodin kimpussa yhtä aikaa.

Skede manageri etenee edelleen hitaasti mutta varmasti.

Petsku [27.11.2003 18:25:04]

#

No toivotaan et se eteenee :D

Gwaur [14.12.2003 14:26:27]

#

Ei suotta kommentteja kerää!! :D

Dustbin [20.12.2003 13:28:03]

#

Tonhan piti olla puoli vuotta sitten jo valmis.

simänen [02.01.2004 15:14:49]

#

tuomiopäivän projekti

Vilikki [11.01.2004 13:46:32]

#

Projektisivua päivitetty.

tejeez [25.02.2004 19:25:11]

#

hmm, melko kauan mennyt tässä, tuleekohan koskaan valmiiksi? ;)

E.K.Virtanen [27.02.2004 14:57:23]

#

Mitäs tälle rojektille kuuluu? Kiinnostaa kun itsekin vielä tota QBasicia vääntelen suht usein.

nutipää [08.03.2004 21:07:03]

#

tuo ei valmistu ikinä.

Jarkko [14.03.2004 16:52:43]

#

Eipä. Kokoajan etenee (enemmän tai vähemmän). :P

efteri [20.03.2004 12:12:48]

#

ei kyllä valmistukaa...

tejeez [07.04.2004 19:31:17]

#

Hmm.. kuinka kauan tätä on jo tehty? :D

Meitsi [23.04.2004 16:21:44]

#

Kääntäkääs samalla koko projekti c++ssalle ja winapille niin musankin soittaminen helpottuu huimasti.

Vilikki [01.05.2004 20:27:31]

#

Tjoo niin perkele, kenties samantien vaikka asmille... järkeä varmasti tässä vaiheessa esittää pelin muuttamista jollekin toiselle kielelle, varsinkin kun ainakaan minä en ole opetellut c++:aa perusteita syvemmin. Musan soittamista ei tosiaankaan ihan kokonaan ole tarkoitus vääntää itse, vaan valmista kirjastoa käyttöön (winapi/fmod/joku muu), ja soitto vb-ohjelman kautta.

Claw [08.05.2004 22:35:33]

#

kummatkaan sivut eivät toimi!!! ei viralliset eikä puoliviralliset!

dera [10.05.2004 20:37:26]

#

jaa-a kauankohan tänki tekemisessä on kestäny :D

Vilikki [16.05.2004 10:30:07]

#

Projektisivun päivittäminen ei mitenkään turhan aktiivista ole. Nuo puoliviralliset siirrettiin jossain vaiheessa virallisiksi sivuiksi, muttei mainintaa puolivirallisista muistettu poistaa. Näinpä molemmat osoittavat samaan osoitteeseen, eli DSwordin puolivirallisille sivuille. DSword tippui projektista pois, ja on mitä ilmeisemmin sittemmin mennyt poistamaan sivut. Kaikki tarpeellinen informaatio tosin itse pelistä ja sen kehityksestä on saatavilla tältä projektisivulta.

Pelin tekemisessä on rehellisesti sanoen kestänyt kauan - hyvin kauan. Kun Tatu potkittiin ulos tiimistä, päätimme uudistaa koodin uuteen uskoon, poistaen samalla Tatun "hienot" lisät. Projekti lähti muutenkin alunperin liikkeelle vähän kehnosti, sillä peliä ei kauheammin suunniteltu tarkasti, kunhan vain lähdimme tekemään. Lisäksi pakkaa ovat sekoittaneet poislähteneet jäsenet, eritoten DSword. Hän teki upean työn tallennussysteemin ja parin muun kanssa, mutta ihan rehellistä laiskuuttani niihin uudistuksiin ei tullut herätettyä huomiota, vaan keskityin parannuksiin muilla osa-alueilla. Kun nyt sitten DSword lähti pois, on täytynytkin yllättäen hahmottaa jo varsin pitkälle mennyt ja kehittynyt koodinpätkä. Alusta asti jos olisin seurannut tämän osa-alueen kuulumisia tarkasti, niin homma olisi vielä paremmin hallinnassa. Vaan hommahan selkeni koodia lukemalla :)

Mitään hirmuista manageripelien parhaimmistoa ei kannattane pelistä odottaa. Riippuu tietysti siitäkin, mille mallille lopulta saamme pelimoottorin.

Koodin nykyisistä kuulumisista sen verran, että sain aikaan uudistuksen, joka vähentää huomattavasti välkkymistä. Tämä innosti aika paljon jatkamaan, ja odottelenkin jo innolla Jarkon vuoron päättymistä.

Niin, harhakuvaa projektin valmiusasteesta varmaan lisännevät nuo kuvat - projektin ulkoasu kun hiottiin aika varhaisessa vaiheessa kuntoon.

Toivottavasti en mitään suurta pitkästä puheestani unohtanut... :P

tejeez [08.06.2004 13:21:19]

#

Tuleekohan koskaan valmiiksi? :)

Jakezu91 [12.06.2004 23:05:04]

#

No jaa....

Lanahard [13.06.2004 15:05:45]

#

Milläs muute saa noin hienon valikkokuvan qb:hen?

Vilikki [21.06.2004 00:42:06]

#

Valikkokuva lienee snakarin käsialaa, itse en tiedä.

Lisko3 [21.06.2004 23:05:44]

#

milloin tulee eka beta

nutipää [05.07.2004 18:46:39]

#

Ei koskaan.

E.K.Virtanen [02.10.2004 11:21:58]

#

Olis kyl hieno päästä kokeilee tota manageria. Itekki viel jaksan tol qb:lla väsäil ni jo siksikin mielenkiinnolla odottelen. Skeittaus itessään ei oikein jaksa innostaa =D

markus90 [29.10.2004 16:22:19]

#

Eipä taida peliä tulla:(
Vai tuleeko?

Juhko [30.12.2006 10:00:08]

#

Olis kiva, jos toi ois olemassa. :(


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta