Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: KoodiKuppi (Ohjelmointiputkan klooni)

Sivun loppuun

koodikuppi [23.10.2007 21:05:08]

#

No tekasinpas tässä tälläsen sivun nopeesti:

http://www.koodikuppi.olen.in

ja toinen osoite:

http://koti.mbnet.fi/koodit

Sinne voi lähetellä koodeja niin kun tännekkin.

Lähettäkää niitä sinne ihmeessä!

Aion kyllä vaihtaa tyylin joksikin muuksi kuin ohjelmointiputkan tyyliksi

Nimen keksimisessä meni 30 min.

jcd3nton [23.10.2007 21:17:36]

#

Saanko kysyä MIKSI teit tommosen? Ja mitä oikeasti "teit", kun näyttäs että olet vaan kopioinut putkan ulkoasun. Jee.

T.M. [23.10.2007 21:18:47]

#

Rotfl, mahtaa kyllä anttia nyt vituttaa!</lol>

tsuriga [23.10.2007 21:24:32]

#

Toimiihan tuo rekisteröityminenkin näköjään. En voi kyllä sanoa, että näkisin sivustolla olevan potentiaalia.

ByteMan [23.10.2007 21:27:04]

#

itte olisin kyl ainaki kaks kertaa miettiny tarviiks tollast, varsinkaa ku ei edes omaa ulkoasua viittiny tehä..

TsaTsaTsaa [23.10.2007 21:59:54]

#

LOL :D

Olga [24.10.2007 09:03:35]

#

Tietoturvakin on näköjään huipussaan:

http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/
http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/koodikuppikoodikuppi
http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/userit.txt

Tumpelo [24.10.2007 10:09:48]

#

Wtf lol. Tän on pakko olla läppä. Ei kukaan voi pokkana tulla tommosta esittelemään.

Lebe80 [24.10.2007 11:05:14]

#

Olga kirjoitti:

http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/
http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/koodikuppikoodikuppi
http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/userit.txt

Jotenkin tulee mieleen eräs tapaus jossa kaivettiin 78 000 suomalaisen käyttäjän tunnukset ja salasanat esille.... hetkinen! sehän tapahtuikin parin viikkoa sitten! ;)

matpit [24.10.2007 13:54:54]

#

Tulee jotenkin mieleen kiinalaiset kloonipelit 80 -luvulta. Peli kasaan 90% rippaamalla, ei testata, myyntiin. Näin se menee.

Tosin elämme 2000 -luvulla...

ville-v [24.10.2007 15:23:12]

#

Hanki vaikeampi salasana, jos aiot jakaa sitä ympäri Intternetin ihmemaailmaa. Muuten käy näin.

koodikuppi [24.10.2007 17:34:58]

#

Tumpelo kirjoitti:

Wtf lol. Tän on pakko olla läppä. Ei kukaan voi pokkana tulla tommosta esittelemään.

Oikein arvattu! (10/10p)

En minä nyt tollasta olis muuten tehnyt!

ei siinä nimen keksimisessä menny ku minuutti, kunhan vaan mahdollisimman tyhmä!

Olga kirjoitti:

Tietoturvakin on näköjään huipussaan:

http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/
http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/koodikuppikoodikuppi
http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/userit.txt

aika hyvin te huomaatte kaikki tietoturva-aukot. (10/10p)

jcd3nton kirjoitti:

Saanko kysyä MIKSI teit tommosen? Ja mitä oikeasti "teit", kun näyttäs että olet vaan kopioinut putkan ulkoasun. Jee.

no juuri Tumpelon mainitsemaksi syyksi. eli siis ihan läpällä vaan ton heitin.

Siihen tulee joku muu sivu, eikä toi...

T.M. [24.10.2007 17:38:18]

#

En usko että kyseessä oli läppä, hän vain esittää nyt, koska huomasi miten tyhmä oli.

moptim [24.10.2007 17:57:57]

#

En huuda, koska minulla on kotisivutilaa. Ei kannata tommonen että luovuttaa mbnet-avaimia, tulee vielä joku joka HAX ja huomaat että et omaakaan enää pääavainta, tilaus on peruttu yms.

Ei onnistu tommonen "kuka ekaks huutaa saa tän"-korjausyritys. Todellakin reikäinen kuin sirpalekranaatille altistettu juusto (tai vielä pahempaa, Windows NT -ydin!)

tejeez [24.10.2007 17:59:37]

#

pöö! saanks laittaa vielä huonommat sivut tilalle!

Tietoturva tosiaan kunnossa: http://koti.mbnet.fi/koodit/rekist/ (keskusteluviestejä siellä, hmm...)

ville-v [24.10.2007 18:08:27]

#

T.M. kirjoitti:

En usko että kyseessä oli läppä, hän vain esittää nyt, koska huomasi miten tyhmä oli.

Pikemminkin joku muukin löysi koodikuppiin salasanan sivuston "tietokannasta".

koodikuppi [24.10.2007 18:23:35]

#

Niin ja tohon tätä edelliseen viestiin:löysi on vähän huono verbi tässä tapauksessa. Pikemminkin katsoi!

enpä käytä sitä salasanaa muualla.

nii ja poistin sen avaimen. mbnetiltä tuli viesti et kotisivutila on lopussa ni piti tehä tilaa tärkeämmälle kotisivulle.

joo, onneks kukaan ei käyny vielä eilen siellä!

kun koodivinkiks tai keskusteluun kirjotti vaikka <?PHP echo"hello world"; ?>

se näytti

pelkän hello worldin, eli suoritti sen skriptin.

T.M. [24.10.2007 18:39:33]

#

koodikuppi kirjoitti:

mbnetiltä tuli viesti et kotisivutila on lopussa ni piti tehä tilaa tärkeämmälle kotisivulle.

Äläpä nyt yritä valehdella, ei ne muutaman kilotavun takia lähetä mitään postia.

koodikuppi [24.10.2007 18:42:02]

#

nii ku ei s-postia vaan yritin kirjottaa keskusteluun toisella avaimella ni siihen tuli sellanen juttu englanniks ja sain siitä sen verran selvää että tila oli loppumassa.

EDIT:no oli tuolla tällänen s-postilaatikossa:

Hyvä MBnetin käyttäjä!

Avaimellesi varattu kotisivutila on täyttymässä. Huomioithan tämän, kun tallennat uusia tiedostoja.

Avaimen tiedot:

Avain: (en kirjota tähän)
Nimi: (en kirjota tähän)
Tilaraja: 35 megatavua

Voit tarkistaa avaimesi tilankäytön Hallintasivuilta osoitteessa http://www.mbnet.fi/hallinta/

Lisätietoja löydät MBinternetin ohjesivuilta osoitteessa http://www.mbnet.fi/mbinternet/ohjeet/

Ystävällisin terveisin

Neuvola, MBinternetin asiakaspalvelu
p. (09) 725 40200 ark. 13-19
neuvola@mbnet.fi

T.M. [24.10.2007 18:45:35]

#

koodikuppi kirjoitti:

nii ku ei s-postia vaan yritin kirjottaa keskusteluun toisella avaimella ni siihen tuli sellanen php juttu englanniks ja sain siitä sen verran selvää että tila oli loppumassa.

Ei mbnetissä tule viestejä englanniksi. Lopetas jo se kusetus ja myönnä että olin oikeassa.

Edit: ROTFL, äsken ei vielä tullut mitään s-postia, ja nyt sitten tulikin. Hah mikä kusettaja. Ja lakkaa muokkaamasta viestejäs kun niihin on jo vastattu.

moptim [24.10.2007 18:45:39]

#

Tai sitten joku floodas. Epäilen kyllä että jesse yrittää päästä tästä sotkusta ulos kunnialla.

Sami [24.10.2007 18:51:45]

#

moptim kirjoitti:

Tai sitten joku floodas. Epäilen kyllä että jesse yrittää päästä tästä sotkusta ulos kunnialla.

Näyttää kyllä vähän siltä, että paha tästä nyt enää kunnialla on mihinkään päästä.

koodikuppi [24.10.2007 18:54:52]

#

Noni tarkempia tietoja siitä viestistä mikä ei tullo s-postin:

Keskustelu on PBLang

ja viesti oli tällänen (en tiiä miks oli englanniks, kun oli kyllä asetuksissa suomen kieli valittuna):

There is not sufficient space to add this file

EDIT:kahoin vasta sähköpostin

ja taitaa olla parasta että lopetan tämän keskustelun nyt tähän. Ei teidän kanssa pääse nyt yhteisymmärrykseen!

T.M. [24.10.2007 19:01:47]

#

koodikuppi kirjoitti:

Noni tarkempia tietoja siitä viestistä mikä ei tullo s-postin:

Keskustelu on PBLang

ja viesti oli tällänen (en tiiä miks oli englanniks, kun oli kyllä asetuksissa suomen kieli valittuna):

There is not sufficient space to add this file

EDIT:kahoin vasta sähköpostin

ja taitaa olla parasta että lopetan tämän keskustelun nyt tähän. Ei teidän kanssa pääse nyt yhteisymmärrykseen!

Joopajoo, ei siellä mitään tuollaisia tule, mbnetissä ei ole tilanrajoitinta PHP scriptien tuottamille tiedostoille. Myönnä nyt vaan pois että kusetukses meni vituiks.

TeeVee [24.10.2007 23:37:37]

#

Case A: Kyseessä on vain nuori joka ihailee ohjelmointiputkaa, ja haluaa itsekin isona Antti Laaksoseksi, kovaksi ohjelmoijaksi. Harjoitellakseen ohjelmointia hän rakensi sivuston, ja projektin varrella hän oppi monia uusia asioita, mutta vielä on selkeästi opittavaa, joten rakentava palaute olisi tervetullutta. Ei pystyyn haukkuminen kehitä mitenkään, eikä hyödytä mitään, solvaajan pippelinjatke saattaa vahingossa kasvaa.

Case B: Trolli.

Vähän taas on putkan ilmapiiri ja henki päässyt negatiivisempaan suuntaan. Ohjelmoinnin aloittajia ei ole enää niin paljoa kuin joskus ammoisina aikoina... Eivätkä aloittelijat päädy Ohjelmointiputkaan. Miten putka profiloituu? Kokeneiden HC-ohjelmoijien sulkeutunut porukka vai avoin ja aloittelijaystävällinen yhteisö. Jeah, en halua päälle hyökkäämistä, vaan jos on jotain sanottavaa niin kirjoittakoon sitten asiallisesti.

setä [24.10.2007 23:50:03]

#

Hyvä kommenntti TeeVeeltä. Päteä voi muutoinkin kuin vinoilemalla.

T.M. [25.10.2007 00:04:35]

#

Jep, on tää putkan ilmapiiri kyllä aika negatiiviseen suuntaan mennyt viimeaikoina, pitäisi nyt jo itse kunkin miettiä mitä on tullut sanottua. Ei tuollaista aloittelijaa saisi ihan heti tyrmätä, vaikka vaikutti hieman vittuilumeiningiltä kopioida toisen sivusto. Hyvä kommenntti TeeVeeltä, täytyy kyllä myöntää.

Tzaeru [25.10.2007 00:33:34]

#

En sano juuri mitään, niin eipä tarvi miettiä mitä oon sanonu. :)

Mutta ei minusta ole mikään suuri paha vittuilla täydellisille aloittelijoille/idiooteille. Jos herra Uusi ottaa nokkiinsa eikä koskaan avaa tietokonettaan uudestaan, niin mitä sitten? Kyllä minusta oikeasti kiinnostunut henkilö kestää vaikka koko maailman populaation vittuilut.

Vihamielinen sävy tuo myös mukanansa tietyn vakavuuden. On eri asia sanoa lapselle "Olisitko tekemättä noin?" kuin "V*** S******* NYT TEET!". Toka tuottaa tulosta, ja netissä vieläpä ilman traumoja - virtuaalisuus ei satuta. Pahasti.

Ja opastaa voi vaikka olisikin hyökkäävä. Vert. "vitun homo" (tälläinen hyökkäily on turhaa) ja "mee ny kattomaan <url> ja lue. <lisää jokin lievä älyllisiä lahjoja vähättelevä termi>"

Kymppi vetoa, että tuo tyyppi on trolli. Assyilla maksetaan - jos herra ei ole, niin suosittelen nyt ainakin jonkin oman kokeilemista, oppii ehkä enemmänkin. Ja tietokantoja. (MySQL vaikka)

matpit [25.10.2007 04:54:05]

#

Tuollainen vittuiluun ja väkivaltaan perustuva kasvatus on järin vanhanaikainen menetelmä.

Onhan se ilmapiiri ehkä negatiiviseen suuntaan päin, mutta mitä minä olen Basic ja C++ alueita vilkuillut niin kyllä siellä ihan hölmöimmätkin kysymykset saavat asiallisen vastauksen, ja tarvittaessa rautalangastakin. Minun mielestäni tilanne ei ole "kriittinen", mutta silti jokainen voi miettiä mitä sanoo, paremminkin voisi olla.

setä [25.10.2007 09:06:02]

#

Ripaus tahdikkuutta viesteihin pitää sivuston laadukkaana. Tökerön tuotoksen voi toki arvioida suoraan mutta jätetään henkilöiden mollaamiset pois. Ja kieltäkin voisi rikastuttaa muilla kuin kirosanoilla.

Tzaeru [25.10.2007 10:03:55]

#

matpit kirjoitti:

Tuollainen vittuiluun ja väkivaltaan perustuva kasvatus on järin vanhanaikainen menetelmä.

Menetelmien mielekkyyden suhteuttaminen aikaan on perin vanhanaikaista ja typerää. Sekä yksityinen omistusoikeus että yhteisöllinen on vanhoja juttuja; Kummatkin paha? Ruoan keittäminen se vasta wanhaa onkin, lopetetaanks?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta