Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB.NET: Kellon aika Textbox-kontrolliin

bergsar [05.05.2010 20:05:20]

#

Moi!

Ongelmana on saada kellon aika Textbox-kontrolliin muodossa hh:mm. Nyt kellon aika näkyy desimaalimuodossa. Miten saan sen muutettua?

Grez [05.05.2010 20:11:57]

#

Ongelmasta olettaisin että VB6*, jossa tapauksessa kannattaa tutustua funktioon Format.

* Qbasicissa ei ole textboxia ja VB.Netissä DateTime-olion ToString()-funtkio palauttaa mielestäni päivämäärän ihmisystävällisessä muodossa.

bergsar [05.05.2010 20:57:17]

#

Jotain tälläistä yritinkin:

Private Sub UserForm_Initialize()
    Me.TextBox6.NumberFormat = "h:mm;@"
End Sub

Mutta kuten kokeneemmat koodaajat arvaavatkin niin huonoin tuloksin...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta